Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Szállítási információk

 

 

        

Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása:

 • A házhoz szállítást a Szinkron Kkt. saját maga, vagy megbízásából a GLS végzi.
 • A megrendelt terméket ön az ország 130 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont-jaink segítségével is átveheti.
 • Kérje csomagját az ország frekventált bevásárló központjaiban elhelyezett FoxPost csomag automatáinak egyikébe! 
 • A megrendelt terméket ön személyesen is átveheti a Kedvenc Díszállatkereskedésben. A (5000 Szolnok, Batthyány út 20) címen!
 • Szolnoki megrendelők számára 2000 Ft feletti rendelés esetén díjmentes házhoz szállítást biztosítunk!

A Szolnokon kívüli házhoz szállítási szolgáltatás nem ingyenes!

 
Csomagolás módja:
Az esetek döntő többségében a megrendelt terméket, termékeket kartondobozba csomagolva juttatjuk el a megrendelőnek! Terjedelmes csomag esetén, (kutyaház, szállítóboksz, ketrec, ...stb) zsugorfóliás csomagolási technikát alkalmazunk! A csomagolásért külön díjat a Kedvence Internetes Webáruház nem számol fel!

Házhoz szállítás webáruházból - GLS futárrral - utánvéttel, előre utalással

A kedvence.hu webáruház a GLSfutárszolgálat ( kézbesíti a megrendelt csomagokat az ön által megadott szállítási címre. A GLS futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon  történik 8-17 óra  közötti  időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  ebben  időszakban  nem  tartózkodik  otthon,  szállítási címként célszerű  (amennyiben  van  rá  lehetősége)  munkahelyi  címet megadni.
A GLS a csomag feladását követően megküldi önnek a szállítmány nyomon követéséhez szükséges adatokat, az ön által megadott email címre, telefonszámra.
A GLS az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén maximum még két alkalommal ismétli meg azt díjmentesen.
A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomag állapotáról a                                                        https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken
 

 

 

A házhoz szállítás díja, 50kg alatti csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1800 Ft  

5001 Ft - 10000 Ft-os vásárlás között: 1400 Ft

10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

1-2 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 
 
Az ország 240 városában megtalálható 700 Pick Pack Pont -jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor email-ben értesítést kap a futárszolgálatól, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
 

Pick Pack Pont csomagszállítási díjai:

(Max rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)

A szállítás díja, 20kg alatti, max: 50x50x50 cm terjedelmű csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1200 Ft  

5001 Ft - 10000 Ft-os vásárlás esetén: 600 Ft

10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

3-5 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén.


 
 
Válaszd ki a webáruházban a neked tetsző termékeket, majd a kiszállítási lehetőségeknél kattints a FOXPOST-ra! Gondold át, hogy neked melyik FOXPOST automatából lenne a legkényelmesebb átvenni a megrendelt termékeket, aztán add meg a mobilszámodat. Amint megérkezett a csomagod, máris kapsz egy SMS-t, benne a kóddal, amivel kinyithatod az automata ajtaját. A kód egyedi: senki nem fog róla tudni rajtad kívül.
 
FONTOS! Őrizd meg az SMS-t, mert később szükséged lesz a kódodra, ha esetleg vissza szeretnéd küldeni a csomagot. (14 napig díjmentesen megteheted)
 
Add meg a kódod a csomagautomatánál, és nyisd ki vele saját rekeszedet. Az automatánál bankkártyával tudsz fizetni.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
Átvételi helyszinek: Ide kattintva tájékozódhat!

FoxPost csomagszállítási díjai:

(Max rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)

A szállítás díja, 25kg alatti, max: 60x36x62 cm terjedelmű csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 900 Ft  

5001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

2-4 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén. 
Díjmentes szolnoki kiszállítás:
Adott hét kedd éjfélig leadott rendelését Szolnok belterületén, adott hét pénteki napján 10-17 óra között 2000 forint feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk! Rendelését minden esetben telefonos adategyeztetés során ellenőrizzük ezért kérnénk olyan elérhetőséget adjon meg melyen napközben is elérhető!

Fontos: Minimális rendelési érték díjmentes szolnoki kiszállítás esetén: 2000 Ft. A 2000 Ft alatti rendelések esetén 500 Ft szállítási költség kerül felszámolásra.

Személyes átvétel:
A megrendelt terméket személyesen is átveheti a Kedvenc Díszállatkereskedés (5000 Szolnok, Batthyány út 20.) alatti üzletünkben! Ebben az esetben szállítási díj nincs!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése:
 1. Üzletünkben való személyes átvételkor egy összegben készpénzes, vagy bank kártyás fizetési módok közül választhat.
 2. Utánvétel esetén a  futárnak készpénzzel és bankkártyával is fizethet  a Szinkron KKT munkatársának kizárólag készpénzzel fizethet.
 3. Pick Pack Pontos átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.
 4. A Shop rendszere jelenleg nem támogatja a hitelkártyás és egyéb Online fizetési megoldásokat. Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁt.

Házhoz-szállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát email-ben küldjük, a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár, áruátadó előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Ön minden esetben részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Kedvence Internetes Webáruháztól.


FIGYELEM!
 • A Szinkron KKT. - Kedvence Internetes Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy törékeny áruk ( akváriumok, terráriumok, fénycsövek, ...stb ) illetve terjedelmes, vagy 30kg-nál nehezebb csomagok házhoz szállítását egyedi elbírálás alapján, az ügyfél részére legkedvezőbb lehetőség szerint határozza meg, melyről minden esetben telefonon, email-ben egyeztet a megrendelővel!
 • A Szinkron KKT. - Kedvence Internetes Webáruháznak a Magyar Köztársaság határain kívül eső szállítási címmel leadott megrendeléseket, jelen állapot szerint sajnos nem áll módjában teljesíteni!


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag  átvételekor ki tudja fizetni annak  díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a  visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.
 
 
Letölthető, nyomtatható verzió: Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF