Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Termékek Menü

Szállítási információk

 

 

        

Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása:

 • A házhoz szállítást a Szinkron Kkt. saját maga, vagy megbízásából a Magyar Posta, Royal Futár vagy a DPD végzi.
 • A megrendelt terméket ön az ország 130 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont-jaink segítségével is átveheti.
 • Válassza a PostaPontok egyikét, és kérje csomagját a több mint 2500 posta vagy az 55 MOL kút egyikére!
 • Kérje csomagját az ország frekventált bevásárló központjaiban elhelyezett FoxPost csomag automatáinak egyikébe! 
 • A megrendelt terméket ön személyesen is átveheti a Kedvenc Díszállatkereskedésben. A (5000 Szolnok, Batthyány út 20) címen!
 • Szolnoki megrendelők számára 2000 Ft feletti rendelés esetés díjmentes házhoz szállítást biztosítunk!

A Szolnokon kívüli házhoz szállítási szolgáltatás nem ingyenes!

A szállítási költséget, szállítási módot és a házhoz szállítás várható időpontját a Kedvence Internetes Webáruház munkatársa telefonon keresztül minden esetben, a termék kiszállítása előtt egyezteti Önnel, ezért arra kérjük, hogy a regisztráció folyamán olyan telefonszámot adjon meg amin napközben elérhetjük.
 
Csomagolás módja:
Az esetek döntő többségében a megrendelt terméket, termékeket kartondobozba csomagolva juttatjuk el a megrendelőnek! Terjedelmes csomag esetén, (kutyaház, szállítóboksz, ketrec, ...stb) zsugorfóliás csomagolási technikát alkalmazunk! A csomagolásért külön díjat a Kedvence Internetes Webáruház nem számol fel!

Házhoz szállítás webáruházból - GLS futárrral - utánvéttel, előre utalással

A kedvence.hu webáruház a GLSfutárszolgálat ( kézbesíti a megrendelt csomagokat az ön által megadott szállítási címre. A GLS futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon  történik 8-17 óra  közötti  időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  ebben  időszakban  nem  tartózkodik  otthon,  szállítási címként célszerű  (amennyiben  van  rá  lehetősége)  munkahelyi  címet megadni.
A GLS a csomag feladását követően megküldi önnek a szállítmány nyomon követéséhez szükséges adatokat, az ön által megadott email címre, telefonszámra.
A GLS az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén maximum még két alkalommal ismétli meg azt díjmentesen.
A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Te is érdeklődhetsz a csomag állapotáról a                                                        https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes linken
 

 

 

A házhoz szállítás díja, 50kg alatti csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1800 Ft  

5001 Ft - 10000 Ft-os vásárlás között: 1400 Ft

10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

1-2 munkanapon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 
 
Az ország 130 városában megtalálható 400 Pick Pack Pont -jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
 

Pick Pack Pont csomagszállítási díjai:

(Max rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)

A szállítás díja, 20kg alatti, max: 50x50x50 cm terjedelmű csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 1200 Ft  

5001 Ft - 10000 Ft-os vásárlás esetén: 600 Ft

10001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

3-5 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén.


 
 
Válaszd ki a webáruházban a neked tetsző termékeket, majd a kiszállítási lehetőségeknél kattints a FOXPOST-ra! Gondold át, hogy neked melyik FOXPOST automatából lenne a legkényelmesebb átvenni a megrendelt termékeket, aztán add meg a mobilszámodat. Amint megérkezett a csomagod, máris kapsz egy SMS-t, benne a kóddal, amivel kinyithatod az automata ajtaját. A kód egyedi: senki nem fog róla tudni rajtad kívül.
 
FONTOS! Őrizd meg az SMS-t, mert később szükséged lehet a kódodra, ha esetleg vissza szeretnéd küldeni a csomagot. (14 napig díjmentesen megteheted)
 
Add meg a kódod a csomagautomatánál, és nyisd ki vele saját rekeszedet. Az automatánál bankkártyával tudsz fizetni.

A szolgáltatásról bővebben: Ide kattintva olvashat!
Átvételi helyszinek: Ide kattintva tájékozódhat!

FoxPost csomagszállítási díjai:

(Max rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)

A szállítás díja, 25kg alatti, max: 60x36x62 cm terjedelmű csomag esetén

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 900 Ft  

5001 Ft feletti vásárlás esetén: Díjmentes

Rendelés feldolgozás, szállítási határidők:

2-4 napon belül, amely az automatikus visszaigazolástól számítandó, meglévő készlet esetén. 
Díjmentes szolnoki kiszállítás:
Adott hét kedd éjfélig leadott rendelését Szolnok területén belül, adott hét pénteki napján 10-17 óra között 2000 forint feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk! Rendelését minden esetben telefonos adategyeztetés során ellenőrizzük ezért kérnénk olyan elérhetőséget adjon meg melyen napközben is elérhető!

Fontos: Minimális rendelési érték díjmentes szolnoki kiszállítás esetén: 2000 Ft. A 2000 Ft alatti rendelések esetén 500 Ft szállítási költség kerül felszámolásra.

Személyes átvétel:
A megrendelt terméket személyesen is átveheti a Kedvenc Díszállatkereskedés (5000 Szolnok, Batthyány út 20.) alatti üzletünkben! Ebben az esetben szállítási díj nincs!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése:
 1. Üzletünkben való személyes átvételkor egy összegben készpénzes, vagy bank kártyás fizetési módok közül választhat.
 2. Utánvétel esetén a postásnak, futárnak illetve a Szinkron KKT munkatársának egy összegben készpénzzel fizethet.
 3. Pick Pack Pontos, Posta Pontos, Postán maradó átvétel esetén készpénzes fizetés lehetséges, illetve amely átvevőhelynél, postánál működik bank kártyás vásárlási lehetőség, akkor akár azt is igénybe veheti!
 4. A Shop rendszere jelenleg nem támogatja a hitelkártyás és egyéb Online fizetési megoldásokat. Az árak Magyar forintban értendők melyek tartalmazzák az ÁFÁt.

Házhoz-szállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak illetve postának fizetik ki az áru ellenértékét, aki erről elismervényt ad. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár, postás, áruátadó előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Ön minden esetben részletes számlát kap a megrendelt termékekről a rendelést teljesítő Kedvence Internetes Webáruháztól.


FIGYELEM!
 • A Szinkron KKT. - Kedvence Internetes Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy törékeny áruk ( akváriumok, terráriumok, fénycsövek, ...stb ) illetve terjedelmes, vagy 30kg-nál nehezebb csomagok házhoz szállítását egyedi elbírálás alapján, az ügyfél részére legkedvezőbb lehetőség szerint határozza meg, melyről minden esetben telefonon, emailben egyeztet a megrendelővel!
 • A Szinkron KKT. - Kedvence Internetes Webáruháznak a Magyar Köztársaság határain kívül eső szállítási címmel leadott megrendeléseket, jelen állapot szerint sajnos nem áll módjában teljesíteni!


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag  átvételekor ki tudja fizetni annak  díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a  visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.
 
 
Letölthető, nyomtatható verzió: Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF