Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Termékek Menü

Szállítás, egyéb átvételi módok

 

 

Házhoz szállítás webáruházból - GLS futárrral

A kedvence.hu webáruház a GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendelt csomagokat az ön által megadott szállítási címre. A GLS futárszolgálat az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) számított 24/72 órán belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon  történik 8-17 óra  közötti  időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  ebben  időszakban  nem  tartózkodik  otthon,  szállítási címként célszerű  (amennyiben  van  rá  lehetősége)  munkahelyi  címet megadni.

A GLS a csomag feladását követően megküldi önnek a szállítmány nyomon követéséhez szükséges adatokat, az ön által megadott email címre, telefonszámra.

 

 

Személyes átvétel áruházunkban:

Ön a megrendelt terméket személyesen is átveheti a Kedvenc Díszállatkereskedés (5000 Szolnok, Batthyány út 20.) alatti üzletünkben! Kérjük amennyiben ezt a lehetőséget választja csak abban az esetben fáradjon be üzletünkbe átvenni a megrendelt terméket, termékeket, ha a rendelésének státusza "Átvehető". Erről minden esetben a webáruház rendszere automatikus email üzenetet küld az ön által megadott címre. Amennyiben a rendelésének státusza átkerült az Átvehetőbe, kérem az alábbi nyitvatartási időben fáradjon be üzletünkbe.

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 09:00 - 18:00-ig

Szombaton: 08_00 - 12:00-ig

Vasárnap: ZÁRVA

 

 

Személyes átvétel FoxPost csomagautomatából

Válassza ki a kedvence.hu webáruházban az önnek tetsző termékeket, majd a kiszállítási lehetőségeknél kattinton a FOXPOST-ra! Gondolja át, hogy melyik FOXPOST automatából lenne a legkényelmesebb átvenni a megrendelt termékeket. Az adatai megadásánál kérjük mindenképp mobil telefonszámot adjon meg, hisz a nyitókódot a rendszer sms üzenetben küldi meg. Amint megérkezett a csomag a csomagautomatába, máris kap egy SMS-t, benne a kóddal, amivel kinyithatja az automata ajtaját. A kód egyedi: senki nem fog róla tudni önön kívül.

FONTOS! Őrizze meg az SMS-t, mert később szüksége lehet a kódodra, ha esetleg vissza szeretné küldeni a csomagot. (14 napig díjmentesen megteheti) Addja meg a kódod a csomagautomatánál, és nyissa ki vele a saját rekeszét. Az automatánál bankkártyával tud fizetni.

 

 

Személyes átvétel Pick Pack Ponton

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket. Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt.

  • Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra, e-mail üzenetet a futárszolgálat üzenetet küld a pontra érkezésről.
  • A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el.
  • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk.
  • A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon a megrendelt termékeket Budapesten 3-5 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-on.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

 

Szolnoki kiszállítás

Adott hét kedd éjfélig leadott rendelését Szolnok területén belül, adott hét pénteki napján 10-17 óra között 2000 forint feletti rendelés esetén díjmentesen kiszállítjuk! Rendelését minden esetben telefonos adategyeztetés során ellenőrizzük, ezért kérnénk olyan elérhetőséget adjon meg melyen napközben is elérhető!
Fontos: Minimális rendelési érték díjmentes szolnoki kiszállítás esetén: 2000 Ft. A 2000 Ft alatti rendelések esetén 500 Ft szállítási költség kerül felszámolásra.

 

 

Szállítási díjak:

 

Szállítási mód Érték határok Szállítási díj Méret adatok Súly adatok
 
 Házhoz szállítás GLS 0 - 5000 Ft 1800 Ft   Max. 40kg
5001 - 10000 Ft 1400Ft
10001 Ft felett Ingyenes
 
 Személyes átvétel az áruházban Nincs Ingyenes Nincs Nincs
     
 Személyes átvétel FoxPost 0 - 5000 Ft 900 Ft 60x36x62cm

Max. 25kg

5001 Ft felett Ingyenes
         
 Személyes átvétel Pick Pack Ponton 0 - 5000 Ft 1200 Ft 50x50x50cm Max. 20kg
5001 -10000 Ft  600 Ft
  10001 Ft felett Ingyenes    
         
 Szolnoki kiszállítás 0 - 2000 Ft 500 Ft Nincs Nincs
2001 Ft felett Ingyenes