Fogápolás Kutyáknak

Kutyák fogápolása - előzzük meg a fogkő kialakulását!

Tovább
Raktáron: 1 db
Ez a fogkrém napi védelmet biztosít kutyája fogai számára
Tovább
Kiszerelés
100 g
2 090 Ft
Egységár: 20 900 Ft/kg
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Rendelhető
tabletták klorofillt tartalmaznak, mely segít megkötni a kellemetlen szagokat, így biztosítva a friss leheletet kutyája vagy macskája számára.
Tovább
Kiszerelés
40 tabletta
3 650 Ft
Egységár: 91 Ft/tabletta
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Az ápolt fogak titka

Az ápolt fog a helyes táplálkozásnál kezdődik!

A helyes táplálkozás kialakítása és a megfelelő mozgás biztosítása mellett fontos, hogy figyelmet fordítsunk kedvencünk szájápolására is. A kutyák szája hasonló funkciót lát el, mint az emberek keze: nemcsak az evéshez van rá szükségük, de akkor is a szájukat használják, amikor játszanak, vagy amikor egy tárgyat akarnak megfogni.

Éppen ezért szájuk, fogazatuk és ínyük rendszeres ellenőrzése és ápolása elengedhetetlen egészségük megőrzése céljából. Hihetetlen, de a 3 évesnél idősebb kutya közül 5-ből 4 már fogászati problémáktól szenved. Nagyon sok kutyatulajdonos nem fordít kellő figyelmet erre a veszélyre, pedig ahhoz, hogy a kutya fogazata erős és egészséges maradjon, azt rendszeresen ápolni és ellenőrizni kell. Szerencsére, soha sincs túl késő, hogy elkezdjük kutyánk fogainak ápolását.

Ezért előzze meg, hogy kutyája romlásnak induljon. A száj higiénia ugyan olyan fontos, mint az egyéb kutya higiéniás termékek, amelyekkel egészségesek maradhatnak szőrös barátai.

Mit ajánlunk a Kedvencénél?

Nézze meg a Kedvence kutya fogápolási kellékeit, hogy kutyája fogai egészségesek maradjanak.

A kutyák a fogaikat sokféle módon használják a nap folyamán. Mivel a kutyák annyira támaszkodnak a fogaikra, elengedhetetlen a megfelelő szájhigiénia azok egészséges állapotának megőrzéséhez és annak érdekében, hogy élvezhessék legkedveltebb tevékenységeiket. A Kedvence-nél megtalálja a kutyák számára a legjobb fogtisztító rudak és zselék és fogkrémek széles választékát, amelyek segítik, hogy kutyája fogai fogkőmentesek maradjanak.

A szájhigiénés rutin kialakítása ugyanolyan fontos a kutyák számára, mint az embereknek. Csakúgy, mint a gazdik, a kutyák is szenvedhetnek íny- és fogbetegségben, ha nem gondoskodnak megfelelő gondozásról.

Hogyan tisztít a fogtisztító rágórúd?

A kutyák számára a legjobb fogászati ​​rágórudakat kifejezetten úgy alakították ki, hogy elősegítsék a fogkő és a plakk felhalmozódásának eltüntetését. Ezek a fogászati ​​segédanyagok különböző formájúak, például botok és rágók, valamint más-más textúrákban kapható, így könnyű kiválasztani az általuk kedvelt egészséges táplálékot. Sőt, sok kutya fográg rúd nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított, így biztos lehet benne, hogy kedvence nagyszerűen érezheti magát tiszta ápolt fogakkal.

Őrizze meg kutyája mosolyát ma a Kedvence kutyafogászati ​​és  fogtisztító rágórúd választékával.

Próbáljon ki egy-egy terméket, hogy bitosan a legjobbat adhassa kutyájának!
Tovább