Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Macska kaparófák és bútorok

Többszintű tornyok és a kaparófák a játékos kényelemért

Tovább
 

Macskabútor: kaparófák, tornyok és mászókák

Gyere a Kedvencébe macskabútorért! A macska bútorok, kaparófák fák és oszlopok engedik cicádnak, hogy felkapaszkodjon karmával, így szórakoztatva magát! A Kedvence online kisállat webáruházában széles választékot találsz a modern macskabútorok, a többszintű tornyok és a kaparófák közül, hogy cicád élvezhesse.

A macskabútorok

Sok macskatulajdonos számára kedvelt kiegészítő. A többszintű struktúrák ideálisak kalandos macskák számára, akik szeretnek mászni, és figyelemmel kísérik a környezetüket. A macska kaparók és tornyok számos rejtekhelyekkel rendelkeznek, ezekből a biztonságos kuckókból tökéletesen megfigyelhetik a környezetüket. Ezek a terek lehetővé teszik a félénk macskák számára, hogy tökéletes helyet találjanak a lustálkodáshoz, alváshoz. A macska mászókák kiváló választás a többmacskás háztartások számára, mivel a cicák számára elegendő teret biztosítanak, hogy együtt játszhassanak, vagy a hangulatuktól függően külön pihenjenek. A macskabútorokon kaparófák is rendelkezésre állnak.

Hogy miért kapar a macska?

A macskák több okból koptatják karmaikat, a terület megjelölése vagy a stressz enyhítése érdekében, néha a karmok ápolása céljából. A macska kaparófával optimális helyet adhat macskájának az ösztönei kiélésére, anélkül, hogy bútoraiban komoly kár keletkezne. A Ferplast PA 5614 kaparófa sisallal és plüssel fedett, felakasztva vagy falra szerelve is alkalmazhatja. A macska kaparófák és oszlopok megakadályozhatják, hogy macska a drága bútorokhoz vagy függönyökhöz kapaszkodjanak. Külön megvásárolhatók ezek a kaparófák azoknak a cica tulajdonosoknak is, akik külön mászókát vásároltak korábban. Ferplast Rugós Játék és karom koptató egy aranyos cicakaparó és játék mancsalakú talapzaton. Anyaga szizálrost szál és részben fedett szintetikus puha szőnyeg. A szizál igen tartós és fokozott igénybevételnek is ellenálló természetes anyag.

A Kedvence üzletében és webáruházban megtalálod a tökéletes macskabútorokat, hogy a cicádnak saját teret biztosíts!

Tovább