Autós szállítóbox

Praktikus-könnyű-tisztántartható- Ez az Autós box

Tovább
Raktáron: 3 db
  • Kutyaszállító Box a biztonságos és kényelmes utazásért.
Tovább
26 897 Ft
Egységár: 26 897 Ft/db
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Autós szállító box - de melyiket válasszam?

A szállító box kiválasztásánál mindenképp vegyük figyelembe, hogy kedvencünk számára a szállítás a lehető legkevesebb stresszel járjon, biztonságban és kényelmesen érezze magát. Az autóban történő utaztatáskor különösen javasolt a szállító box használata, mivel a legtöbb állatban riadalmat kelt az autóban való utazás és balesetveszélyes is lehet. A Kedvence-nél kapható műanyag autó szállító boxok előnye, hogy praktikusan szétszedhető, tárolható, több méretben kaphatóak. Könnyűek és egyszerűen tisztíthatók. Kijelenthetjük, hogy a műanyag szállító boxok a legideálisabbak négylábú barátunk szállítására. Ügyeljünk a megfelelő szellőzésre és a strapabíró ajtóra is, valamint a megfelelő méretre, hogy az állat kényelmesen felállhasson, mozoghasson benne.

A Kedvence webáruház széles kisállat szállítási lehetőséget kínál. Folyamatosan bővítjük termék palettánkat a vevőink vissza jelzése alapján. Az autós szállító box-ok közül kedveltek a Feplast cég által gyártott kutya szállító műanyag boxok. A Ferplast Atlas Car Scenic, amely kompakt, és ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához. Ez az innovatív kisállat-hordozó erős és ellenálló műanyagból készül, világos és jól szellőztetett környezetet biztosít a háziállatnak. Kutyájának nagyobb láthatóságot biztosít, köszönhetően az elülső és hátsó acélrácsoknak. Három további fontos jellemzője van. Dupla tolóajtóval rendelkezik, amely mindkét irányban (balra és jobbra) nyílik, biztonsági zár és a belső padozat gondoskodik arról, hogy a kisállat mindig száraz felületen legyen.

Az Atlas Car Scenic

gyártásnak köszönhetően teljesen szétszerelhető, lehetővé téve annak térfogatának csökkentését és különböző alkatrészeinek vagy tartozékainak az alapon történő elhelyezését. Tökéletes közepes és nagy kutyák számára, az Atlas Car Scenic két méretben, 80 méretben (egy közepes méretű kutyának vagy két kis kutyának) és 100 méretben (egy nagy kutyának vagy két kis-közepes méretű kutyának) áll rendelkezésre.

Az Atlas Bike Rapid

ideális kisállat szállító kerékpárhoz, alkalmas kis kutyák számára. A kosarat gyorsan és egyszerűen rögzítheti a kormányhoz a horgos gyorscsatlakozó segítségével. Szükség esetén eltávolíthatja a kosarat.

Az Atlas Bike Rapid kisállathordó könnyű, tartós műanyag és minden szükséges komfort- és biztonsági berendezéssel el van látva pl: egy műanyag bevonatú védőrács, puha gumi élvédővel, elülső tartófelülettel az állata lábához, biztonsági heveder a hámhoz vagy a nyakörvhöz való rögzítéshez. Az Atlas Bike Rapid két méretben kapható, terhelhetősége legfeljebb 7 kg.

 

Válogasson kedvére!

Amennyiben kérdése van, keressen bennünket telefonon vagy a online!

Tovább