Ledes Nyakörvek

A világító nyakörvek segítenek a gazdiknak meglátni, merre tartanak kedvenceik.

Tovább
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 1 db
Rendkívül hasznos és praktikus, ez a világító nyakörv kutyák számára. Amely nagyszerű láthatóságot biztosít kedvence számára.
Tovább
Márka név
Ferplast
3 991 Ft
Egységár: 3 991 Ft/db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 3 db
Egész este biztonságban sétáltathatja kedvencét. Három méretben kapható (Small, Medium, Large)
Tovább
Márka név
Ferplast
3 290 Ft
Egységár: 3 290 Ft/db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
 

Világító Led Nyakörv

A fárasztó munkanap során nehéz lehet egy hosszabb sétát megtenni kedvencével, hiszen besötétedett, nem vagy nehezen látja, ha játszanak. Vannak gazdik, akik a kora reggeli órákban találja meg azt az időt, amit négylábú barátjával tölthet. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg sötétben sétál-mozog a kutyája, ami nem probléma, viszont néhány extra óvintézkedést igényel, hogy kutyája láthatóvá váljon az autósok számára.

Kutya láthatóvá tétele

A kutya jelenlétének láthatóvá tételének egyik nagyszerű módja, ha a kutya nyakörvét ilyenkor valamilyen világító, ledes nyakörvre cseréli. Ezek a világító kutya nyakörvek olcsók és rendkívül hatékonyak.

A nyakörv lámpái különféle stílusban és színben kaphatók. LED-es lámpákkal rendelkeznek, amelyek sötétben fényesen ragyognak, így a kutyáját már távolról jól látják a sofőrök. A Ferplast NIGHT OVER Világító Led Kutyanyakörv 2 féle méretben kapható. Szabadon alakítható mérete. A ledek villogó és folyamatosan világító funkcióval rendelkeznek, amelyek elengedhetetlenek a kutyája helyzetének jelzéséhez az úton, akár távolról, akár az ingatlanon kívül, különösen az este vagy az éjszaka folyamán.

A Ferplast NIGHT OVER kutyanyakörv három különböző beállítással rendelkezik

A termék szilikonból készült, és a kisállat nyakörvénél kell elhelyezni. Könnyen adaptálható a kutya nyak kerületére: egyszerűen használjon ollót, hogy levágja a felesleges hosszúságot. A NIGHT OVER kutyanyakörv a csomagban található USB-kábel segítségével tölthető fel.

Azok számára, akik inkább a dekoratív hangulatot keresik, a Ferplast Night Collar nyakörveket ajánljuk, könnyen beállítható a barátja nyakán a műanyag csatnak köszönhetően. Három méretben kapható (Small, Medium, Large) így ideális minden méretű kutyának. Egész este biztonságban sétáltathatja kedvencét ebben a világító fény visszaverős nyakörvben.

Ez a kutyanyakörv egy speciális ledes betéttel van ellátva, ami éjszaka világítva láthatóvá válik. Ha a nap folyamán nincs elegendő ideje a kutyája sétáltatására akkor itt van az Ön számára megfelelő termék a nagy esti sétákhoz.  Ez az éjszakai nyakörv 3 különböző fénybeállítással rendelkeznek: folyamatos, villogó vagy gyorsan villogó. A villogó üzemmódok aktiválásához nyomja meg a vezérlőegység közepét. A termék az elemeket tartalmazza. Szuper fényes led, Ütésálló és vízálló, 72 óra folyamatos üzemidő.

 

Találja meg a kutyák biztonságára vonatkozó nagyszerű nyakörv ajánlatokat a Kedvence online kisállatáruházában.
Tovább