Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Kiszerelés
Gyártó Gyártó
Márka név márka név
Termék státusza

Hüllő eledelek

Hüllődnek kijáró minőségi eledel

Tovább
-8%
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 28 db
Kedvencekhez
Trópus Liofilizált Fehér Hal 10g
Trópus Liofilizált Fehér Hal 10g
Trópus Liofilizált Fehér Hal 10g
Állat tipus
Hüllő, Macska
Kiszerelés
10 g
Márka név
Trópus
360 Ft
390 Ft
Egységár: 36 000 Ft/kg
Összehasonlítás
 

Hüllő eledelek – egyedi igényekre szabva

Adja meg hüllő ételeit, amelyek célja az egyedi táplálkozási igények kielégítése. Sok hüllő sokféle élő, friss és szárított ételt igényel, hogy egészséges maradjon. Kiváló minőségű lehetőségek széles választékával, beleértve a teknőspelletet, a szakállas sárkánykezeléseket és az iguána-diétákat, valamint az étvágygerjesztőt, a vörös rákot és a fagyasztott egereket és patkányokat, a PetSmart egyszerűen megtalálja kedvence számára a megfelelő hüllőt. A helyi PetSmart áruházban élő rovardetetőket is találhat.

Üdvözlünk a Kedvence hüllő eledel kategóriában!

Nézd meg a hüllő eledelek széles skáláját. A szűrő segítségével tovább szűrheted, hogy növényevő vagy ragadozó táplálkozású és milyen fajta állatod van. E mellett a kiszerelésre is könnyen ki tudod választani.

 

Trópus termékcsalád

Számos termékét kínáljuk, hiszen közkedvelt vásárlóink körében. Akár komplett heti menüt is tudsz vásásrolni. A Trópus heti menü összetétele a hét minden napjára biztosítja a változatos étrendet, a természetes forrásból származó kalcium-, fehérje- és ásványianyag szükségletet is. A Szárított Marhaszív terméket négy féle kiszerelésben is megvásárolhatod. Ez a termék kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Terráriumi és kerti tavakban tartott teknősök, kisebb hüllők, díszhalak etetésére alkalmas. E mellett teknősödnek több ízben és kiszerelésben talál eledelt a Trópus márkából. 

Trópus - Szárított Fehér Hal

Igazi kis csemegék törpesünök, macskák és teknősök számára. Az apró, liofilizált sózatlan édesvízi fehér hal a törpesünik teknősök és cicák nagy kedvence. A fehér hal a liofilizálási eljárásnak köszönhetően szinte teljesen megőrzi eredeti összetevőit, gazdag táplálékot kínálva ezzel kedvencének. Magas ásványi-anyag tartalma (kalcium és foszfor) elősegíti az egészséges csontozat kialakulását.

Sera termékcsalád

A Raffy Baby Gran, Raffy P, Reptil Professional Carnivor, Raffy I, Raffy Mineral, Raffy Vital, Flowers'n'Loops, termékeket azért fejlesztették ki, hogy megtaláld a növényevő  és a húsevő teknősöd számára is a legfinomabb eleséget. Például a A Sera Raffy I Gammarus-Mix rákokat, szardellát és garnélarákokat tartalmaz, amely ínyencfalat a szárazföldi és víziteknősöknek, illetve kistestű hüllőknek, mint például a gyíkok. Ideális felváltva kínálni a Sera Raffy P és Sera Raffy Mineral termékekkel.

A Sera Flowers'n'Loops pedig egy olyan finomság, amely szárított virágok (50%) keverékéből és gondosan készített karikákból áll, teknősök és más növényevő hüllők számára. A virágok illata és színe, valamint kiváló tartalma miatt megfelelnek az állatok természetes táplálkozási szokásainak. Az igényeket optimálisan teljesítik az értékes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag karikákkal történő kombináció. A vonzó snack így támogatja a betegségekkel szembeni rezisztenciát, a fejlődést.

 

Ha szeretne egyedi megjelenést hozzáadni hüllő vagy kétéltű kedvence élőhelyéhez? Akkor látogass el a hüllő-élőhely-kiegészítőinkre és az aljzatokra.

Tehát csak nézz körül a hüllődnek kijáró minőségi eledeleink között!

Tovább