Karom vágó

Karomvágók – az egészséges tappancsokért

Tovább
-8%
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 8 db
Márka név
Ferplast
870 Ft
950 Ft
Egységár: 870 Ft/db
Kezdete: 2020.05.27 Vége: 2020.06.30
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Karomvágók – hogyan vágja le kutyája körmét

Hacsak kutyája nem fut olyan kemény felületeken, amelyek segítik a körmök koptatását, hetente egyszer le kell vágnia vagy körbe vágnia a körmöket. Ha hallja, hogy egy kemény felületen kapognak, akkor ideje a vágni.

Hogyan is kopnak a karmok

A legtöbb kutya gyűlöli a lábuk kezelését, így a vágás soha nem lehet a kedvence megosztott tevékenysége, de kutyájának korai hozzá szokása ehhez a rituáléhoz elősegíti a folyamathoz. Próbáljon meg kutyájának jó élményt adni a vágási munka után, egy nagy öleléssel, egy heves „Jó kutya!” dicsérettel és egy simogatás a fülek mögött.

A kutya köröm maga a körömből és a kutya körömének rózsaszínű (amikor látható) részéből áll, amely biztosítja a köröm vérellátását. Kerülje el a gyorsbevágást, mert eléggé vérzik, és nagyon érzékeny lesz egy ideig.

Mit ajánl a Kedvence?

Ferplast karomvágó Kisolló GRO 5984

Hagyományos kialakítású karomvágó olló, mely gyors segítséget nyújt bármilyen szituációban.
A GRO 5984 körömvágó kutyáknak és macskáknak köszönhetően könnyedén gondozhatja barátja mancsát. A kisméretű állatokhoz elengedhetetlen a megfelelő hosszúságú körmök megőrzése, lehetővé téve a helyes sétát, különösen akkor, ha az állat nem képes megfelelő mozgással természetes módon koptatni őket.

Ferplast karomvágó Oldalvágó Kicsi GRO 5986

Robosztus kialakítású, minőségi mechanikával szerelt kifejezetten hosszú élettartamú acél pengés oldalvágós karomvágó. Minden karovágást igénylő hobbiállat számára.

Ha nem tudja levágni kutyája minden körmét egyszerre, esetleg más tevékenységekkel vagy a pihenőidő között folytatni tudja, mikor lenyugodott szőrös barátja.

Amennyiben kérdése van a megfelelő karomvágó kiválasztásához, hívjon bennünket vagy írjon nekünk Facebook chat elérhetőségén.

Válogasson kedvére négylábú kedvencének!
Tovább