Bolha és kullancsirtó nyakörv

Bolha és kullancsirtó és távoltartó nyakörv

Tovább
-10%
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 22 db
Bolha - és kullancsirtó nyakörv 12 hétig tartó védelmet biztosít kutyák számára.
Tovább
Márka név
Beaphar
1 590 Ft
1 770 Ft
Egységár: 1 590 Ft/db
Kezdete: 2020.05.27 Vége: 2020.06.30
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-6%
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 16 db
  • Deltametrin hatóanyagú nyakörv kullancsok, bolhák és lepkeszúnyogok ellen, akár 6 hónapig. 
Tovább
Márka név
Beaphar Canishield
Beaphar Canishield élösködők elleni nyakörv S/M 48cm
5 660 Ft
5 990 Ft
Egységár: 5 660 Ft/db
Kezdete: 2020.05.27 Vége: 2020.06.30
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
-6%
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 19 db
  • Vértezze fel kutyáját az élősködők ellen. Deltametrin hatóanyagú nyakörv kullancsok, bolhák és lepkeszúnyogok ellen, akár 6 hónapig. 
Tovább
Márka név
Beaphar Canishield
Beaphar Canishield élösködők elleni nyakörv Large 65cm
6 410 Ft
6 790 Ft
Egységár: 6 410 Ft/db
Kezdete: 2020.05.27 Vége: 2020.06.30
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
 

Bolha és kullancsirtó nyakörv

Kedvenceink nem csupán állatok. Ők a társaink, a barátaink, a családtagjaink. A Kedvencénél hiszünk benne, hogy a legjobb törődést érdemlik tőlünk emberektől, gazdiktól - ezért azon dolgozunk nap mint nap, hogy termékeink minél több állatbaráthoz eljussanak. Céljaink egyike, hogy minden állat és családjaik hozzáférhessenek minőségi, megfizethető és megbízható élősködök elleni szerekhez, állategészségügyi termékekhez.

De miért van rá szükség?

Kutyák bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelési stratégiájának részeként alkalmazhatóak a kedvence.hu kínálatában megtalálható kullancsok és bolhák elleni nyakörvek. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama típusonként változó: 5 hét illetve 8 hónap is lehet. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései ellen a kezelést követően a jelzet időpontig.

Melyiket válaszam?

A Kedvencénél megvásárolhatóak a Foresto nyakörvek is, mely sokkal több mint egy hagyományos nyakörv. Szabadalmaztatott eljárás segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé – akár 8 hónapon keresztül. Ez kiváló védelmet biztosít kutyájának, nem csak elpusztítva a kullancsokat és bolhákat, de el is riasztja a kullancsokat, mielőtt csípnének. Ezzel a kullancsok által terjesztett betegségek átvitelének kockázatát is csökkenti. A Foresto-t szigorú vizsgálatoknak vetették alá kutyákon. A nagyon jó eredményeknek köszönhetően a terméket már akár 8 hetes kutyakölykökön is lehet alkalmazni. A tesztek azt is megmutatták, hogy a Foresto biztonságosan használható más készítményekkel, például rácseppentő oldatokkal és tablettákkal együtt. Ha még van kérdése a Foresto biztonságosságával kapcsolatban, forduljon állatorvosához.

A kedvence.hu oldalon a Beaphar Canishield termékeket is meglalja, melyek hatóanyaga, a deltametrin. Ez a hatóanyag fokozatosan szabadul fel a nyakörvet alkotó polimer mátrixból és kerül a nyakörv felületére. Innen a hatóanyag a kutya testfelületét borító lipidrétegbe kerül. A deltametrin erősen lipofil (azaz zsírkedvelő) anyag, így a bőrt és a szőrzetet borító zsír-/faggyúréteg segítségével terül szét a teljes testfelületen. A hatóanyag nyakörvből való felszabadulása és a testfelületen történő eloszlása a nyakörv hatékonysági idejének teljes tartama alatt zajlik. Az élősködők elleni optimális védelem egy hét után alakul ki, ezért a nyakörvet célszerű a várható parazitafertőzés előtt 1 héttel felhelyezni. Ideális olyan kutyák számára, melyek lepkeszúnyoggal fertőzött területen élnek, így megelőzhető a kutyáknál gyakran előforduló Leishmaniózis nevű betegség.  7 hetesnél idősebb kutyák számára adható.

További gyártók termékiet is megtudja rendelni, mint pld a Bolfo, Scalbor, Kiltix, melyik mind kiváló védő nyakörvek lehetnek a paraziták elleni harcban.

 

Válogasson kedvére szőrös barátjának!

A modern gazdik kedvenc bevásárló helyén!

Tovább