Macska szállítók

Ideális kiegészítői az utazásoknak

Tovább
-13%
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 3 db
Kedvencekhez
Ferplast Jet 10 szállító box
Ferplast Jet 10 szállító box
Ferplast Jet 10 szállító box
Ferplast Jet 10 szállító box
Márka név
Ferplast
3 490 Ft
3 990 Ft
Egységár: 3 490 Ft/db
Összehasonlítás
 

Macska szállítók - a szabadság öröme

A Kedvence webáruház széles kisállat szállítási lehetőséget kínál. Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat a vevőink vissza jelzése alapján.

Ferplast szállító box

Közkedveltek a Ferplast Atlas termékcsalád változatos szállító box-i. Ezek kompakt, és ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához. Ez az innovatív kisállat-hordozó erős és ellenálló műanyagból készül, világos és jól szellőztetett környezetet biztosít a háziállatnak. Macskádnak nagyobb láthatóságot biztosít, köszönhetően az elülső és hátsó rácsoknak.

Műanyag szállító boxok

A Kedvence Webshopban kedvelt termékek a műanyag szállító boxok, és kisállat szállítók: Ezek a bokszok ideális kiegészítői az utazásainknak. Könnyedén magával viheted házi kedvenced legyen az cica vagy kis kutya. Oldalsó rugós rögzítő rendszerének köszönhetően nagyon erős kivitel. Az oldalsó rácsok biztosítják a megfelelő szellőzést. A szállító box elején található rácsos ajtó biztonságosan zárható, a szállító kivitelezése nagyon jó minőségű (nem sorjás műanyag, azaz nem sérti fel az állatot). A különböző macska szállító, macska box vagy macska szállító box kifejezetten a kis kedvenceink szállítására lett kifejlesztve. A cica szállító lehet műanyag, de készülhet textilből is. A cica box, vagy közismertebb nevén cica szállító box álltalában műanyag, szétszedhető, és biztonságos fém ajtóval rendelkezik.

Ne feledd!
Ha kisállat szállító box akkor kedvence.hu!
Tovább