Bolha és kullancsirtó csepp

Bolha és kullancsirtó csepp

Tovább
-11%
Szállítás akár 24 órán belül. Raktáron:: 11 db
  • Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére.
Tovább
Márka név
Exspot
1 600 Ft
1 790 Ft
Egységár: 1 600 Ft/darab
Kezdete: 2020.05.27 Vége: 2020.06.30
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
 

Bolha és kullancsirtó csepp, de melyik? 

Kedvenceink nem csupán állatok. Ők a társaink, a barátaink, a családtagjaink. A Kedvencénél hiszünk benne, hogy a legjobb törődést érdemlik tőlünk emberektől, gazdiktól - ezért azon dolgozunk nap mint nap, hogy termékeink minél több állatbaráthoz eljussanak. Céljaink egyike, hogy minden állat és családjaik hozzáférhessenek minőségi, megfizethető és megbízható élősködök elleni szerekhez, állategészségügyi termékekhez.


Kutyák bolhafertőzöttségének (Ctenocephalides felis) kezelésére és megelőzésére, valamint a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelési stratégiájának részeként alkalmazhatóak a kedvence.hu kínálatában megtalálható kullancsok és bolhák elleni cseppek. A bolhafertőzöttség elleni védelem időtartama típusonként változó: 5 hét illetve 2 hónap is lehet.

A kedvence.hu oldalon a Beaphar gyártó termékei kíváló megoldás az élősködök elleni harcban.


A FIPROtec és a VERMICON spot on.

A FIPROtec a bolhafertőzöttséggel szembeni védelének időtartama 5 hét. A termék védelmet nyújt a kutyák új kullancsfertőzései ellen a kezelést követő 7. naptól a 28. napig. Nem alkalmazható a készítmény 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál kisebb testtömegű kutyákon.
A dimetikon alapú VERMICON rácsepegtető oldat fizikai úton teszi mozgásképtelenné a külső élősködőket. A készítmény hatékony többek között bolhák, kullancsok, szúnyogok, tetvek, atkák és lepkeszúnyogok ellen. A dimetikon hatását leginkább a ragasztós csapdákéhoz lehet hasonlítani: a rovarok testén egy finom bevonatot képez, melynek következtében azok mozgásképtelenné válnak.

A FRONTLINE család termékei parazitaellenes állatgyógyászati készítmények.

Felveszik a harcot a kedvencek élősködőivel. A kedvencével nagyon szoros a kapcsolatuk, hiszen ugyanazon élettéren osztoznak. A higiénia és a jólét fogalma nagyon fontos Önnek és kedvencének.

Mi ellen véd a Frontline?
  • Kifejlett bolhák: A FRONTLINE Combo a kedvencére való felkapaszkodást követő 24 órán belül elpusztítja a kifejlett bolhákat.
  • Bolhapeték és -lárvák: a rovarnövekedés-gátlónak (IGR) köszönhetően. Kedvence fekhelye a bolhák elterjedésének központjai. A házban található bolhák 95%-a bolhapeték, lárvák és bábok formájában megjelennek lábtörlőkben, szőnyegekben, bútorkárpitokba rejtőzve. A kifejlett bolhák elpusztításán túl a FRONTLINE Combo megakadályozza a lakókörnyezet bolhapetékkel és lárvákkal való újrafertőződését, a benne található rovarnövekedés-gátlónak köszönhetően. Ez a kettős védelem segít a lakókörnyezet megtisztításában és a bolhákkal való újbóli fertőződés elleni harcban.
    Mi az a rovarnövekedés-gátló IGR? A rovarnövekedés-gátló IGR csökkenti a bolhapeték lerakását, korlátozza a lárvák kikelését és megelőzi a bebábozódást, megszakítva így a bolhák növekedési ciklusát.
  • Kullancsok: A FRONTLINE Combo 48 órán belül elpusztítja az állatra felkapaszkodott kullancsok több mint 90%-át, gátolva a kullancs kórokozói által terjesztett betegségeket. A fertőzés átadásának kockázata a kullancs rögzülését követő 48 óra múlva éri el a maximumát.
  • Tetvek: A FRONTLINE® Combo elpusztítja az állaton lévő tetveket 48 órán belül 

A cseppek adagolása testsúlyonként változó. Az alkalmazás módja- helyileg, bőrre történő rácsepegtetéssel történik- Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Ne távolítsa el a pipettát, csak közvetlenül a felhasználás előtt.

Hogyan használja? Nagyon egyszerűen! A könnyen felnyitható sarkok segítségével távolítsa el a pipettát a fóliacsomagolásból. Ne szúrja át a fóliát ollóval, késsel vagy más éles eszközzel, mivel az megsértheti a benne lévő pipettát. A pipettát függőleges helyzetben tartva óvatosan meg kell ütögetni a pipetta felső, vékonyabb részét, hogy a teljes folyadékmennyiség a pipettatestbe kerüljön. Ollóval le kell vágni a pipetta csúcsát. Szét kell hajtani a szőrzetet a lapockák között, amíg láthatóvá nem válik a bőr. A pipetta hegyét a bőrre kell illeszteni és finoman össze kell nyomni, hogy a tartalma a bőrre ürüljön, lehetőleg két pontban: az egyik a koponya alapjánál, a másik 2-3 cm-rel hátrébb legyen. Ügyelni kell rá, hogy a készítmény ne nedvesítse át túlzottan a szőrt, mert ettől a kezelés helyén a szőr összetapad. Ha ez mégis bekövetkezik, a jelenség az alkalmazást követő 24 órán belül megszűnik. A készítmény ártalmatlanságát értékelő vizsgálatok hiányában az egyes kezelések között legalább négy hétnek kell eltelnie. Az élősködök elleni cseppek alkalmazása elött mindenképp olvassa el a termék használati utasítását.


Válogasson kedvére szőrös barátjának a modern gazdik kedvenc bevásárló helyén!

Tovább