Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Rágcsáló kedvencekhez igen hasznos kiegészítő a Ferplast Lab

rágcsáló
Szűrés törlése
kedvence.hu
2021.03.17 18:52
Rágcsáló kedvencekhez igen hasznos kiegészítő a Ferplast Lab

Te is rágcsálókat tartasz? Van elegendő időd arra, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű időt tölts vele? Ha nem, akkor valószínűleg te is gondolkodtál már azon, hogy kellene valami hatékony opció arra, hogy beiktasd az életébe az elegendő mozgást. Ismerd meg a Ferplast Lab terméket és a hozzá kompatibilis tartozékokat!


A mozgás fontos

Minden állat életében fontos szerepet kell, hogy kapjon a mozgás, függetlenül attól, hogy milyen fajtáról van szó. Gondoljunk csak bele, egy kutya vagy épp macska is imád játszani és futkosni, akárcsak egy madár repülni vagy épp egy rágcsáló is rója a köröket a ketrecében. Tehát a mozgás elengedhetetlen, főleg, ha játékkal párosul. De vajon milyen játékokkal lehet lekötni a rágcsálókat, amiket igazán élveznek, és emellett nem is kell vagyonokat költeni rájuk?

Az egyik jó megoldás, ha étellel párosítjuk a feladatot, mert akkor biztosan meg fogják csinálni, hogy mielőbb a finom falatokhoz jussanak, de vannak olyan rágcsálók, akik maga a játék öröméért is előszeretettel mennek végig egy “agility pályán”. A legjobb alanyok erre a tengerimalacok és a hörcsögök, mivel számukra élmény minden, amibe bele lehet bújni vagy épp egy szűkebb helyen lehet végigosonni. Persze közel sem mindegy, hogy ez milyen hely, mivel azt senki nem szeretné, ha a kedvence beszorulna valahova egy-egy ilyen akció keretében. Akkor vajon mik azok az építmények, amikben biztonságban tudhatjuk a kis rágcsálót? Például a Ferplast Lab ilyen.

 

Nem mindegy az anyag

Az, hogy a rágcsáló játéka miből készül, egy igen fontos szempont, hiszen vannak olyan anyagok, amiket ha megrágnak, akkor az ártalmas lehet a számukra. Ilyenek például a festett papírok, a különböző anyagok, amikről festék pattoghat le, vagy épp a bevonat szorulhat be a fogak közé. 

 

A legjobbm, ha fából készülnek a különféle játékok, mert ha azt megrágja a tengerimalac vagy éppen hörcsög, akkor azzal csak a fogát koptatja, baja nem lesz tőle. Ettől függetlenül a legbiztonságosabb a különféle, műanyagból készült szettek vásárlása, mivel ezek bevizsgáltak, így nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Ideális esetben nem törnek le, és ezáltal nem is lenyelhetőek, sőt egy igazán jól megválasztott darab akár a végtelenségig is bővíthető.

ferplast lab

 

A Ferplast Lab a tökéletes bővítőelem a hörcsögök számára

A te hörcsögöd is szürkületkor a legaktívabb? Ez nem véletlen, hiszen ez az az időszak, amikor a természetben is élednek, így ezt a jó szokást mindig megtartják. Tehát ilyenkor jó szolgálatot tehet egy Ferplast alagútrendszer a hozzá tartozó Ferplast Lab kiegészítéssel. Mivel ez a tetején nyitható, így vészhelyzet esetén tökéletes megoldást nyújt, arról nem is beszélve, hogy három csatlakozási ponttal is rendelkezik, amikhez különféle toldásokat és alagutakat tudunk hozzáilleszteni. Sokoldalúan csatlakoztatható minden Ferplast ketrechez és alagútrendszerhez, a kisállatok legnagyobb örömére.

 

Anyaga kiemelkedő minőségű műanyag, ami nem tartalmaz az állat egészségére veszélyes anyagokat. Előfordulhat, hogy még nem találtad meg a hozzád illő háziállatot, vagy éppen a hörcsögödnek vagy tengerimalacodnak megfelelő szórakoztatási módot. Ha még böngészel, akkor nézz körül nálunk és hidd el, igen színes választék vár. Ha mégis elakadnál, keress minket elérhetőségeinken!

Ezeket olvastad már?

A legjobb játék a rágcsálóknak, a hörcsög gömb
12
Febr

Rágcsálótartásra adtad a fejed? Minden bizonnyal kíváncsi vagy arra, hogy milyen különböző kellékekre van szükséged ahhoz, hogy a hörcsögöd boldog legyen, és ha szeretnéd, akár kiengedhesd a lakásban is. Ismerd meg velünk a hörcsög gömböt, a hörcsög szabadságának a zálogát!

Hörcsög terrárium, avagy hol tartsuk rágcsáló kedvencünket?
02
Máj

Mikor megszületik a fejünkben, hogy kisállatot szeretnénk tartani, mindenképp érdemes alaposan utánaolvasni az adott állat számára ideális körülményeknek.

Hörcsögöknek a legjobb választás a Ferplast Combi 1 ketrec
12
Máj

Hörcsögöd van és unod a hagyományos ketreceket? Szeretnél valami érdekesebbet a kedvencednek, amiben biztosan jól érzi magát, és a napi mozgásmennyiség és biztosítva van? Akkor van egy jó hírünk, mert a Ferplast Combi 1 ketrec a tökéletes választás a számotokra!

10 érdekesség a hörcsögökről
16
Nov

A hörcsögöket rengetegen tartják ideális házikedvencnek, hiszen nem kell velük túl sokat foglalkozni, illetve a tartásuk sem kimondottan bonyolult. Mégis van néhány dolog, amire érdemes figyelnünk, ha hörcsögöt tartunk. Következzen 10 érdekesség, amikről talán még Te sem hallottál.

-19%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast U-alakú cső FPI4806
Ferplast U-alakú cső FPI4806
1 299 Ft
1 599 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 1 299 Ft/db