Érdekeségek és információk az állatok tartásáról - kedvence.hu blog

Csodatévő magvak allergiás kutyáknak

kutya
Szűrés törlése
2020.04.10 17:41
Csodatévő magvak allergiás kutyáknak

 

A Belcando több új fajta kutyaeledelt kínál a gabonák kiváltására. 


Azon kutyatartók, akiknél az állatorvos „gabona-összeférhetetlenség” diagnózist állapít meg vagy más okból gabonamentes táplálékot javasol, a megfelelő alternatívák keresése közben figyelembe kell venniük, hogy az egyes eledelek esetén milyen összetevővel helyettesítik a gabonákat.

Fontos, hogy a gabonák helyére egy megfelelő energia-szállító lépjen – a gabonák puszta elhagyása hosszú távon hibás tápláláshoz vezethet. Mind az új gabonamentes Belcando eledelek összetételében a gabonák helyett amarántot használnak. Az emberiség legősibb haszonnövényéről van ebben az esetben szó, mely az aztékok alapvető tápláléka volt.

Holistic logo

Ez a disznóparéjfélék családjába tartozó növény, melyhez más zöldségfélék, mint a spenót, a mángold, a répafélék is tartoznak, más szénhidrátforrásokkal szemben lényegesen magasabb mértékben tartalmazza az alapvető tápanyagokat, mint a fehérjék, esszenciális aminósavak, lyzin, telítetlen zsírsavak, ásványi anyagok és nyomelemek. Az amaránt természetesen gluténmentes és még emésztési problémákban szenvedő kisgyermekek számára is jól hasznosítható. Napjainkban ellenőrzött termesztésből származik.

Belcando kutyatáp összetevők


A Belcando táplálkozás-tudományi kutatói felfigyeltek az amarántra és ezt az értékes gabona-helyettesítőt mindenhol felhasználták, ott, ahol a gabonák helyettesítése ésszerűnek látszott.


Az új fajta eledelek feltűnő csomagolást kaptak. Kistestű kutya fajták számára javasoljuk a Belcando Finest Grain-free Bárányhússal vagy Lazaccal, közepestől a nagy testű fajták számára pedig a Belcando Adult Grain-free-t vagy Adult Grain-free Ocean Fish-t ajánljuk. A friss hús etetés kiegészítésére összeállított új Belcando MIX-IT kutyaeledel is tartalmaz amarántot.

Ha gluténmentes megoldást keres, forduljon a kedvence.hu szaktanácsadóihoz, mivel „nálunk a lényeg az összetételben van”.

 

Ezeket olvastad már?

A kutyák ehetnek görögdinnyét?
10
Aug

Ehet a kutyánk görögdinnyét? A rövid válaszunk: Igen! De mielőtt megkínálnád négylábú barátod ezzel az ízletes gyümölccsel, van néhány dolog, amit tudnod kell.

Megehetik a kutyák a sütőtököt? Szuper élelmiszer kutyáknak!
26
Okt

Igen, a kutyák ehetnek a sütőtököt! Sőt, a magokat is. A pép alacsony kalóriatartalmú, és az oldható és oldhatatlan rostok keveréke hatékony gyógyszert jelent a hasmenés és a székrekedés ellen egyaránt. A magvak hagyományos gyógymódot jelentenek a galandféreg ellen. Mutatjuk miért jó a sütőtök Kedvencednek!

Honnan tudjuk, hogy milyen a jó kutyatáp?
05
Ápr

A családok jelentős részében a kutyák szerves részét képezik a közösségnek, azaz inkább családtagként kezeljük őket, mintsem állatként. Akit pedig szeretünk, annak az életminőségét minden szempontból szeretnénk tökéletessé tenni. Éppen ezért minden felelős gazdiban jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon milyen a jó kutyatáp?

Mit kell tudni a kutyáknak adott jutalomfalatokról?
22
Márc

Jutalmazd meg a kutyát, ha jól csinálja! Válogass puha vagy roppanós kutya jutalomfalatok között!!!

-6%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
500 g
4 298 Ft
4 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 8 596 Ft/kg
-24%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
50 tabletta
990 Ft
1 299 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 20 Ft/tabletta
-14%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
60 tabletta
11 899 Ft
13 899 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 198 Ft/db
-11%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
50 tabletta
889 Ft
999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 18 Ft/tabletta