KUTYA NYAKÖRVEK

Válogasson kedvére nyakörv kínálatunkból funkció és dizájn szerint!

Tovább

Kutya nyakörvekről Röviden

A kedvence.hu webshopban elérhető kutya nyakörvek, hevederek biztosíthatják, hogy kutyáját biztonságosan tudja sétáltatni. Méretek, stílusok és anyagok választéka lehetővé teszi kedvencének funkcionális igényének megfelelő nyakörvet válassza ki, a stílus és használhatóság vagy ezek keveréke alapján. A tartós és erős kialakítású perlon kutya nyakörveken keresztül, a praktikus fejhámoktól a divatos luxus- és bőr  nyakörvekig biztosan megtalálja azt a kutya nyakörvet, amely megfelel a kutya igényének és az Önnek a gazdi személyiségének.

De milyet is válaszak?

Mivel minden kutya nyakörv és póráz anyagának egyedi tulajdonságai és előnyei vannak, fontos figyelembe venni a kutya fajtáját és a sétákon való viselkedésüket. A fiatal kölyökkutyák rengeteg energiát fogyasztanak, így a megfelelő jutalommal soha nem túl korai hozzá kezdeni a pórázhoz szoktatni és edzeni négylábú barátját. Ha tudja, hogy kicsi és imádnivaló kölyökkutyája nagy és hatalmassá válik, az már bizonyos, hogy már a kezdetektől fogva helyesen tarthatják kutyáját a megfelelő sétamódhoz. Ha kölyökkutyákként következetesen megmutatja neki, hogyan kell járnia a sétán, csökkentheti annak esélyét, hogy húzzanak. Ha pedig már húznak, akkor sem késő, hogy fejlessze kutyáját. A heveder kiváló választás lehet, így meg tanul kutyája bízni az Ön vezetésében, irányításában.

Az erős kialakítású perlon nyakörvek mellett a kutya-hevederek további kényelmet nyújtanak a kölyökkutyának és felnőtt kutyájának, amikor hirtelen meg kell húznia a pórázát, és meg kell változtatnia az irányt. A kölyökkutya sikeres pórázoktatásával nem csak megkönnyíti a szellemi terhelését, hanem csökkenti a kölyökkutya szorongását is, mivel rájönnek, hogy Ön uralja a helyzetet, és biztonságosan irányíthatja kedvencét. A Kedvence póráz kínálatával megfelelően és helyesen tudja sétáltatni szőrös barátját és a kutyasétákat élvezetessé válnak.

További érdekes információkat olvashat Bolg bejezésünkből Mi a praktikusabb, a hám vagy a nyakörv?

Válogasson a nyakörveink széles kínálatából!

A modern gazdik végső bevásárló helyen!

Tovább