Önetetők - Önitatók

Adja meg a függetlenséget és szabadságot kutyájának!

Tovább

Önetetők - Önitatók - Automata etetők és itatók

Önetető és –itatók nagyon praktikus és hasznos kellékei négylábú barátai számára. Itt is azt a függetlenséget és szabadságot megadva, amit a kutya-cica ajtóknál tudunk nyújtani. A Kedvencénél számos Önetető- és önitató tál közül válogathat, több méretben és színben. Ezek mind praktikusan és egyszerűen működnek, és könnyen után tölthetőek, tisztíthatóak. Kifejezetten macskák vagy kutyák számára és víz és száraz eledellel való ellátására fejlesztették ki. A termékek műanyagból készültek, csúszásmentes gumi korongokkal az alján és átlátszó tartállyal, fogyásmérő mércével.

Hogy melyik az ideális? Beumtatjuk a legkedveltebbeket!

Petmate - Le Bistro termékek

A Petmate - Le Bistro Microban technológiát alkalmazva egy beépített védelmet adnak a terméknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen.

Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! Ez a kiváló minőségű adagoló lehetővé teszi a kisállat számára, hogy a nap folyamán folyamatosan hozzáférjen a kedvelt eledeléhez. Egy pillanat alatt könnyedén ellenőrizni tudja az eledel szintjét. A felső lepattintható tető praktikus, így az adagoló újra töltése kényelmes és egyszerű. Környezetbarát PET műanyagból készült, amely könnyen tisztítható.

Ferplast Azimut

Az Azimut egy praktikus adagoló, önetető és -itató kutyáknak  - macskáknak 5,5 literes űrtartalommal, amelyet a macskák vagy kutyák, víz vagy száraz eledelekkel való ellátására lehet használni. A termék műanyagból készül, csúszásmentes gumitappancsokkal és átlátszó tartállyal hasznos fogyásmérő mércével. Ez a multifunkcionális adagoló könnyen megfogható, a kontúros alakjának köszönhetően. A 3 különböző 0.6 literes,  1.5 literes és 5.5 literes mérettel ideális macskák, kölykök vagy kutyák számára.

Kedvenceink rendszeres élelemmel és folyadékkal való ellátása mindennél fontosabb. Ha szeretné megadni mind saját magának és mind szőrös barátja számára a szabadságot, akkor egy önetető és itató tál beszerzésével ezt könnyen megoldhatja. Válassza ki kutyájának a megfelelő méretűt és rendelje meg még ma! 

Amit bele ajánlunk

És ha már Önetető tálat vásárol, nézzen körül a száraz kutya eledel kínálataink között is, ahol a Royal Canin fajtatápok, Belcando speciális friss húsos holisztikus összetevőkkel rendelkező Mastercraft tápokat, Nestlé Purina termékei, Bewi Dog, Dogland és Versele Laga tápok közül válogathat.

A termékekkel kapcsolatos kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!

Tovább