KUTYA SZÁLLÍTÓK

A mobilitás fontos! Válaszd ki a megfelelőt négylábú barátodnak!

Tovább

Kutya szállítók

A Kedvence webáruház széles kisállat szállítási lehetőséget kínál. Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat a vevőink vissza jelzése alapján. Közkedveltek az autós szállító boxok, a Ferplast Atlas Car Scenic, amely kompakt, és ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához. Ez az innovatív kisállat-hordozó erős és ellenálló műanyagból készül, világos és jól szellőztetett környezetet biztosít a háziállatnak. Kutyájának nagyobb láthatóságot biztosít, köszönhetően az elülső és hátsó acélrácsoknak. Három további fontos jellemzője van. Dupla tolóajtóval rendelkezik, amely mindkét irányban (balra és jobbra) nyílik, biztonsági zár és a belső padozat gondoskodik arról, hogy a kisállat mindig száraz felületen legyen.

Az Atlas Car Scenic gyártásnak köszönhetően teljesen szétszerelhető, lehetővé téve annak térfogatának csökkentését és különböző alkatrészeinek vagy tartozékainak az alapon történő elhelyezését. Tökéletes közepes és nagy kutyák számára, az Atlas Car Scenic két méretben, 80 méretben (egy közepes méretű kutyának vagy két kis kutyának) és 100 méretben (egy nagy kutyának vagy két kis-közepes méretű kutyának) áll rendelkezésre.

A kedvence.hu termékpalettáján a fémketrecek is megtalálhatóak. A Ferplast Ovi Ketrec, amely - egy szobai kennel, amely sokoldalúan felhasználható tanuló ketrec, kis és közepes testű kölyökkutyáknak. Akár otthon, akár a szabadban, de kiállításokon is nagyszerűen használható. Az amerikai Petmate termékcsalád mobil fémketreceit pedig az új, innovatív tervezés, a praktikusság, a könnyű kezelhetőség, a rozsdamentességet biztosító festés és a drótszerkezet hosszirányú hajtása teszi egyedivé a többi piacon lévő fémketreccel szemben.

A Petmate The 2 Door Training Intermedium fém ketrec ideális kölyökkorban otthoni használatra, valamint utazáshoz és kiállításokhoz.  3 méretben rendelhető. A Mobil Fém Ketrec Kutyáknak Trixie Large  könnyű, stabil szerkezetű mobil fémketrec használata nem csak a kiállítások szükséges impozáns kelléke, egyszerű összeszerelhetősége jóvoltából a hétköznapokra is ajánlott.

A Kedvence Webshopban közkedvelt termékek a műanyag szállító boxok, és kisállat szállítók: Ezek a boxok ideális kiegészítői  az utazásainknak. Könnyedén magával viheti házi kedvencét legyen az cica vagy kis kutya. Oldalsó rugós rögzítő rendszerének köszönhetően nagyon erős kivitel. Az oldalsó rácsok biztosítják a megfelelő szellőzést.

Aki közvetlenül maga mellett szeretné tudni kedvencét, sétánál, napi ügyintézésnél, akkor a táskákat ajánlunk, mint a Ferplast With Me táskáit. Könnyű, meleg hordozó kis kutyák számára. Gumiból, pamutszövetből és puha szőrme utánzatból készült, amely ideális az őszi / téli szezonra. Puha és kényelmes, nagyon szép, még önmagában bevásárlótáskaként is. Az erős, állítható fogantyúknak köszönhetően kézitáskaként vagy akár vállra is akasztható. A Borsello cipzáras táska pedig cicák és kis méretű kutyák szállítására kitűnő választás.

 

Válogasson a Kedvence Webshop kutya felszerelés kínálatai között, hogy biztosítsa a boldog és egészséges kutya életet négylábú barátjának.

 

Tovább