Automata pórázok

Adjon a mindennapi sétához egy kis vidámságot!

Tovább

Automata póráz a kalandorokanak

Lepd meg kutyusaidat a kedvence.hu webshop kínálatából! Szerezz nekik maradandó élményeket!

Ferplast Amigo és Flippy - a nagy kedvencek

Adjon a mindennapi sétához egy kis vidámságot a Ferplast automata pórázaival!  Készen állsz a napi sétára? A Flippy automata pórázával igazi öröm lesz a sétálás. Visszaadja kutyájának a mozgás szabadságát. Erős megbízható szerkezet. Több hosszúságban és teher bírásban kapható. Kiváló, könnyű test, ergonómikus markolat, maximális kontroll használat jellemzi. Egyetlen gomb három funkció. Szabadon futás: a vezető visszahúzódik automatikusan, követi a kutya mozgását Ideiglenes fékezés. Állandó megállás kívánt méretre. A külön rendelhető cserélhető előlapok lehetővé teszik, hogy módosítsa a fedél szinét vagy mintázat így személyre szabhatja egy egyszerű kattintással. Amigo pórázok zsínoros és szalagos változatban kaphatóak. Mini, Small, Médium, Large, Long méretben. A szalag hossza 3 m és 5 méter, de a Long típus 7 méter hosszúságú. Egyetlen gombbal 3 funkciót tud elérni - tartós megállítás, szabadon csúszó, és időleges megállítás.

Miért ajánljuk?

Az automata pórázok kényelmes fogásúak, a kézbe illő kialakítás révén. Erős, megbízható belső szerkezettel rendelkeznek. Könnyen kezelhetőség és és csendes működés jellemzi ezeket a pórázokat.

Gyarapítsa ön is ezen elégedett felhasználók népes táborát, rendelje meg még ma internetes áruházunkon keresztül és élvezze az automata pórázok által nyújtott kényelmet és szabadságot.

 

Válogasson a Kedvence Webshop kutya felszerelés kínálatai között!

Biztosítsa a boldog és egészséges kutya életet négylábú barátjának.

 

Tovább