SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEK

Készen áll arra, hogy a szőrzetápolást a következő szintre emelje?

Tovább

Szőrzetápolási termékek - mindent a ragyogó bundáért!

Te tudtad? 

A macska szőrzetének tisztántartása épp ugyan olyan fontos. Bár sokan megosztóak ebben tekintetben, hiszen a macskák maguk is tisztítják a szőrüket- azaz mosakodnak. De a megfelelő illat és tisztaság fenntartásához elengedhetetlen, hogy egyéb szőrzetápolási termékeket is használjunk. Kezdetként a fésüléssel kössük össze a fürdetést. A rendszeres szőrzetápolás azt is lehetővé teszi, hogy cicája egészségéhez hozzájáruljon. De mielőtt hozzá kezdenél macskád fürdővízét megengedni, fedezze fel a különböző macska ápolási kellékeket és hogyan válassza ki a megefelelőt.

Alapvető szőrzetápolási eszközök

Samponok

Alapvető, hogy egy macska tartó gazdinak a szőrzetápoláshoz kefe és fésű rendelkezésre álljon otthon, mint kefe vagy fésű. De a fül- és szemápoló szerek és a sampon. A Beaphar macadamia olajos macska sampon gyengéden, kíméletesen tisztít, hosszú- és rövid szőrű macskáknak egyaránt ajánlott. Macadamia olaj tartalma segíti a töredezett, kiszáradt, vagy sérült szőrzet regenerációját. A sampon pH-semleges és dermatológiailag tesztelt, így érzékeny bőrű kedvenceknek is ajánlott hosszú- és rövid szőrű macskáknak egyaránt. A Beaphar bőrnyugtató sampon kifejezetten érzékeny bőrű kutyák és macskák részére ajánlott. Aloe Vera-tartalma hidratálja bőrt, puhává, simává téve azt. A bundát a mentol frissíti, fényessé teszi. Semleges pH-ja megfelel a kutyák és macskák bőrének. MSM-tartalma (metilszulfonil-metán) lágy és fényes szőrzetet eredményez.

Szem- és fül tisztítás

Leginkább világos szőrű állatoknál észlelhető az a jelenség, hogy a szemük környékén a szőr elszíneződik, megkeményedik, barnás színűvé válik. A Beaphar Sensitiv Könnyfolt tisztító segítségével, amely MSM* probiotikumot tartalmaz megszüntethető, illetve elkerülhető a szemkörnyéki szőrzet csomósodása. Nagyon kíméletes szer, nem irritál és így alkalmas nagyon érzékeny állatok kezelésére is. A Beaphar Fültisztító folyadék segít eltávolítani a kutyák és macskák külső hallójáratában felhalmozódott fülzsírt vagy egyéb szennyeződéseket. Alkoholt nem tartalmazó, kíméletesen ható ápolószer, mely nem irritálja a fület.

 

Fésűk és kefék - a sima szőzetért

A szőrzetápolás másik legfontosabb eszköze a fésű. Kínálatunkban a Ferplast cég termékei közül választhat. A Prémium termékcsalád az olasz gyártó innovatív, ergonomikus fogantyúval tervezett szőrzet ápolási eszközöket sorakoztat fel, amelyet gumi borítással láttak el, és a maximális kényelem és a kiváló tapadás érdekében. Trimmer, bolhafésű, fésű gereblye, dupla fejű kefe, váltott fogú fésű, és masszírozó kesztyűt kínálunk. Az utóbbi miközben kényeztető simogatást nyújt, a gazdi ezzel egyidejűleg elvégzi az elhalt szőrök, illetve vedléssel járó szőrmennyiség kikefélését.

Ha készen áll arra, hogy a szőrzetápolást a következő szintre emelje, akkor a macskák ápolására szolgáló eszközöket és felszereléseket talál a fürdési folyamat minden részéhez. A különleges feltételek vagy fajtajellemzők ismerete segít leszűkíteni a macskák ápolási kellékeinek keresését. A széles termékválaszték a száraz vagy érzékeny bőr számára, bolhavédelem, hosszú és rövid szőrhossz, miatt fontos, hogy megismerje cicája ápolási igényeit.

 

Folytassa a macska ápolási kellékek gyűjteményének feltárását a kedvence-ben.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és az akciókról!

Tovább