MACSKA HIGIÉNIA

….hogy cicája mindig friss legyen! 

Tovább

Macska Higiénia - alom tál, macska wc, törlőkendő, nevelő cseppek

Vásároljon a Kedvence nagyszerű választékából, a legjobb macska-alomok és alom tálak, nedves törlő kendők közül, hogy a kiscicája mindig friss legyen.A Kedvence macska almok széles választékát kínálja, amelyek nemcsak megfelelnek a kiscica különleges preferenciáinak, hanem elősegítik a tisztítást is.

Macska almok

BioKat's Macska Alom Bianco Fresh 100%-ban természetes agyagból készült macska alom friss illattal. A folyadékot azonnal felszívja és kitűnően csomósodik. A keletkezett agyagrögök könnyen eltávolíthatóak egy alom lapáttal. A fennmaradó alom száraz és hosszú ideig higiénikus marad. Macska Alom Biolux 10kg komplex ásványi granulátum háziállatok almozásához. Kizárólag természetes anyagokból álló készítmény. Komponensei az állat szőrzetével, bőrfelületével koherensek. A nedvesség nagy részét felszívja. Földbe keverve talajjavító hatású. Elősegíti a szemét humuszodását, komposztálódását. KingStar Natur Szilika Gél Macska Alom kiváló nedvességszívó és szagmegkötő képesség mellett gazdaságos és olcsó. Összehasonlítva a hagyományos almokkal a KingStar szilika gél macskaalom kiválónedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb. Kiváló nedvszívó és szagmegkötő képesség: A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok milliói, mint egy szivacs olyan gyorsan szívják fel a folyadékot, a szagokat és a piszkot belül tartják. A Versele-Laga Silica Gel ultra nedv szívó fehér szemcsék és kék szemcsék, amik gátolják a baktériumok fejlődését. Kivételesen erős nedvszívó hatásának köszönhetően az alom száraz marad, ami nagyban gátolja a baktériumok fejlődését. Az alomhoz kevert kék színű szemcsék speciálisan a kórokozó csírák kifejlődésének megakadályozására kerültek kifejlesztésre. Teljesen semlegesíti a kellemetlen szagokat. Kivételesen jó nedvszívó hatás. 100 %-osan környezetbarát.

Szagtalanító spray

A Beaphar macskaalom-szagtalanító spray semlegesíti a macskaalomban keletkező kellemetlen szagokat, ezáltal megnöveli az alom használati idejét. A Kedvence kisállat felszerelés webshopban számos alom tál és macska wc közül választhat macskájának. Nyitott alomtálak műanyagból, egyes típusok levehető kerettel, könnyen tisztíthatóak. A Levehető peremhez könnyen tudja rögzíteni a higiéniai zacskót.

Macska Wc

A Ferplast Maxi Bella cica WC tökéletes választás lehet azoknak a gazdiknak, akik kénytelenek a nap nagyobb részében otthon hagyni cicusukat, illetve nincs rá lehetőségük, hogy a szabadba kiengedjék kedvencüket. Praktikus megoldás olyan cicus gazdik számára, akik igen nagy méretű macska tulajdonosai, hisz a Maxi Bella különlegessége a méreteiben rejlik. Ugyanakkor a csapóajtónak és a szénfilternek köszönhetően a szagok nem terjednek a lakásban. Takarítani a két mozdulattal szétszedhető toalettet nagyon egyszerű, ráadásul a cicus ebből a wc-ből még az almot sem tudja kikaparni így a környezete is tiszta marad. A Ferplast macska wc-hez pót alkatrészeket is kínálunk.

 

Kilépő szőnyeg macska wc-hez

Egy macska alomtálhoz vagy wc-hez elengedhetetlen egy macska WC Kilépő Szőnyeg - a Cat Mat- hálós szilikongumiból készült kilépő alomtálcákhoz és macska wc-hez. Praktikus és könnyen karbantartható. Ideális a környezet tisztaságának megőrzéséhez és a piszok védelméhez. Lehetővé teszi a cica lábán felhalmozódott macskaalom maradványainak összegyűjtését ezért tökéletes elhelyezni az alomtálca elé vagy a wc kijáratához. Ezenkívül tökéletes a tálak alá helyezésére, hogy megakadályozzák az étel leesését a padlóra.

Egyéb macska higiéniai kiegészítők

Törlőkendők, nyugató nyakörv, nevelő csepp, fogápolás

Az Egyéb higiéniai termékek kategóriában sok minden mást is megtalál: Nedves törlőkendőket a napi frissességért, nyugtató hatású nyakörvet a Beaphartól, nevelő cseppeket kismacskák számára a Beaphar Cat Trainer-t, amely egy természetes készítmény, melynek illatanyaga vonzza a macskákat, így hatékony segítség lehet a macskák idomításánál. A macska lehelete kellemetlen lehet, ennek számos különböző okai van: okozhatja a fogak közé szorult táplálékdarab, lepedék, vagy fogkő, de a szag származhat mélyebbről, a torokból is. A Beaphar Fresh Breath tabletták egy természetes növényi kivonatot – klorofillt – tartalmaznak, mely közismerten képes megkötni a kellemetlen szagokat. Az állatok leheletének frissen tartásához és a szájüreg egészségének megőrzéséhez javasoljuk a Beaphar fogkrémmel történő rendszeres fogmosás is.

 

Ismerje meg szőrös barátja higiéniai preferenciáit, így kiválaszthatja a legmegfelelőbb terméket számára.

Vásároljon a Kedvence számára a legjobb macska-higiéniai termékek közül, hogy a legcicásabb macska is elégedett legyen!

Tovább