Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Termékek Menü

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát.

Pickpackpoint logo szlogennel.jpg

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

Tudta Ön hogy az immár 5 éves Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak  időt és pénz takarít meg de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

 • Szabadság - Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
 • Környezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
 • Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas árushelyein kollegáink segítenek abban hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ismerje meg a Pick Pack Pont világát!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó árushelyeken Ön kényelmesen, napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:

 • Rendelje meg online a csomagot és válassza ki a több mint 600 pont közül an Önnek leginkább megfelelőt
 • A webáruház átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
 • A csomag útja nyomon követhető a vonalkóddal a www.pickpackpont.hu oldalon
 • Ha a csomagja megérkezett a Pick Pack Pont-ra:
 • E-mail üzenetet küldünk a pontra érkezésről
 • A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el
 • Akár éjjel-nappal átvehető a csomag és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk
 • A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Promóciós ajánlatainkat keresse a Facebookon és a weblapon!

 https://hu-hu.facebook.com/PickPackPont + http://www.pickpackpont.hu/aktualis_akciok

 

Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

Pick Pack Pont csomagszállítási díjai:
(Max. rendelési összeghatár 150000.-Ft -ig)
A szállítás díja, 20kg alatti, max.: 50×50×50 cm terjedelmű csomag esetén

 

1 Ft - 5000 Ft-os vásárlás esetén: 900 Ft
5001 feletti vásárlás esetén: Díjmentes

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelt termékeket Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Fontos: az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát. A Pick Pack Pont az azonosító okmány számát az átvételt igazoló dokumentumon rögzíti.