Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Macska sampon

Macska fürdetésMacska fürdetés, tisztán tartás samponnal...

Nagyon kevés macska vonzódik a vízhez, fürdetésre mégis szükség van, ha a macska nagyon piszkos lesz. A macskának samponozásra is szüksége lehet egy napon, ha valamilyen bőrbetegség alakul ki nála. Ezért jobb, ha a macskát már nagyon korán hozzászoktatjuk a vízzel való érintkezéshez, de anélkül, hogy ez traumát okozna a számára.

Hogyan kell megmosdatni a macskát? Az első alkalommal a legfontosabb, hogy anélkül szoktassuk hozzá a macskát a vízhez, hogy közben megijesztenénk. Egy mosdókesztyű vagy szivacs segítségével nedvesítsük be a macskát. Ha ellenszegül, ne erőltessük a dolgot. Jobb a következő néhány napon megismételni a folyamatot, amíg a macska hozzászokik ahhoz. Soha ne használjunk emberek számára kifejlesztett samponokat (sem pedig hajfestékeket!), mert ezek irritáló hatásúak, sőt akár mérgezőek is lehetnek.

Rendezés:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
7.160,00 Ft/liter
Gyártó: Beaphar
Macadamia olajos macska sampon. Gyengéden, kíméletesen tisztít. Hosszú és rövid szőrű macskáknak egyaránt ajánlott.
4 db
490 Ft (386 Ft + ÁFA)
4.900,00 Ft/kg
Gyártó: Bobi
Előrendelhető!
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
3.450,00 Ft/liter
Gyártó: Miau Cat
Előrendelhető!