Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Macska samponok

Macska és cica sampon Macska fürdetés

Gondoskodj cicádról speciálisan számukra kialakított macska samponokkal és kondicionáló szerekkel. Amelyeket egyedülálló igényeikre terveztek. Hiszen a macska- és cica-samponok nemcsak tisztítják, kondicionálják és szagtalanítják a bundájukat, hanem megóvják a bőrüket is. Vásárolj a sampon és kondicionáló szer kínálatunkból mácskád számára!

Rendezés:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Gyártó: Beaphar
Macadamia olajos macska sampon. Gyengéden, kíméletesen tisztít. Hosszú és rövid szőrű macskáknak egyaránt ajánlott.
4 db

Macska fürdetés, tisztán tartás samponnal...

Nagyon kevés macska vonzódik a vízhez, fürdetésre mégis szükség van, ha a macska nagyon piszkos lesz. A macskának samponozásra is szüksége lehet egy napon, ha valamilyen bőrbetegség alakul ki nála. Ezért jobb, ha a macskát már nagyon korán hozzászoktatjuk a vízzel való érintkezéshez, de anélkül, hogy ez traumát okozna a számára.

Hogyan kell megmosdatni a macskát? Az első alkalommal a legfontosabb, hogy anélkül szoktassuk hozzá a macskát a vízhez, hogy közben megijesztenénk. Egy mosdókesztyű vagy szivacs segítségével nedvesítsük be a macskát. Ha ellenszegül, ne erőltessük a dolgot. Jobb a következő néhány napon megismételni a folyamatot, amíg a macska hozzászokik ahhoz. Soha ne használjunk emberek számára kifejlesztett samponokat (sem pedig hajfestékeket!), mert ezek irritáló hatásúak, sőt akár mérgezőek is lehetnek.