Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Macska játék

Cicajáték

Macska játékok

A macskák számára a játék fontos tevékenység, ezáltal szabadítják fel energiájukat, különösen azok, akik lakásban élnek. Itt megtalálod cicád kedvenc játékait. 

 

 

Rendezés:
490 Ft (386 Ft + ÁFA)
490,00 Ft/darab
Rendelhető
790 Ft (622 Ft + ÁFA)
790,00 Ft/darab
Gyártó: Ferplast
  • Egy vicces játék a cicának de a gazdinak is
2 db
2.100 Ft (1.654 Ft + ÁFA)
70.000,00 Ft/liter
Gyártó: Ferplast
Rendelhető
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
1.490,00 Ft/darab
Gyártó: NULL
Rendelhető
2.390 Ft (1.882 Ft + ÁFA)
2.390,00 Ft/darab
Gyártó: Trixie
Macskajáték egérpecával
Rendelhető

Macska- és cicajátékok és egyéb vidámságok!

A macskák szeretnek játszani, akinek van cicája az jól tudja ezt! Gyakran tévesen gondoljuk, hogy kis hegyes fülű barátaink magányos lények. Az igazság az, hogy a kiscicák szeretnek játszani - magukban és gazdijukkal is.

A játék a macskák számára szükséges tevékenység, ezáltal szabadítják fel minden energiájukat. Különösen igaz ez azokra a cicákra, akik bent élnek a lakásban, és nem tudnak kint járni-kelni és vadászni a természetben.

Gyakran látjuk macskánkat képzeletbeli zsákmányával, vagy gondosan megtervezett macska mászókáján játszani, lógatott játékokat pofozgatni, amelyeket el lehet húzni-vonni. De sok cica szeret birkózni aranyos kis kitömött plüssökkel is. Nagyon valószínű, hogy ezekhez a plüss játékokkal való vonzódásuk azzal függ össze, hogy milyen finom puhák. Ez emlékeztetheti őket egy igazi kis állatra. Hát nem imádni valók?

Gyere és nézd meg a kedvence.hu válogatott macskajátékait, amelyek mind közelebb hoznak téged kis barátodhoz. Amellett, hogy szórakozást nyújtanak a macseknak és ezáltal neked is. A közös játékidő elengedhetetlen a macskák és cicák egészségéhez és boldogságához. A webáruházunk különféle interaktív macskajátékokkal támogathatja a macska iránti szeretetet. Néhány macska- és cicajáték akár két gondozási igényt is kielégíthet egyszerre, beleértve az önápolást, a fogászati ​​egészséget és így tovább.

Könnyű belátni, hogy a legjobb macskajátékok ösztönzik és lerövidítik a kötődési időt közted és macskád között. A macska- vagy cicajátékokkal való rendszeres interakció arra ösztönzi háziállatodat, hogy egyre többször keresse társaságodat, mivel elbűvöli a gondolat, hogy újra felszabadítja a tárolt energiáit. Számos interaktív macskajátékot beltéri és kültéri használatra is terveztek, tehát függetlenül attól, hogy macskajátéka hol jár - kedvenc játékaitokat magatokkal vihetik kirándulásokra is. Nálunk a legjobb macskajátékok széles választéka érhető el.