Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

SZÁJKOSARAK

A szájkosarak, szájszíjjak többféle változatban érhetők el. Válogasson kedvencének!

Szájkosarak

Kedvence kiváló minőségű szájkosaraival akadályozhatja, hogy kutyája meg ugasson vagy megharapjon valakit. A szájkosarakat a gazdik különféle okokból használhatják, de a leggyakoribb az, hogy megakadályozzák a harapást. A szájkosarak, szájszíjjak többféle változatban érhetők el, például textil vagy fém szájkosár. De a legjobb szájszíj kiválasztását a kutya viselkedése határozza meg. Ez a kialakítás olyan, hogy nem szabad meleg időben vagy hosszú ideig használni. A szájkosár lehetővé teszi a kutya számára, hogy kinyissa és bezárja a száját. De hasznos eszköz lehet egy oltás során. vagy olyan kölyökkutyának, aki harap a kutyakozmetikusnál vagy az állatorvosnál tett látogatások során. A szájszíjjak edzés közben is használhatók a rossz viselkedés fejlesztésére. Lehet, hogy kutyájának tompítása durvának tűnhet, de vannak olyan körülmények, amikor szükségessé válik. A stresszes helyzetek megzavarhatják a kutyát, amikor új környezetbe vagy több ember társaságába kerül. Az szájszíjakat rövid ideig, kb. húsz percig kell használni, a hőmérséklettől és az aktivitás szintjétől függően.

 

Kutya szájkosarának kiválasztásakor fontos, hogy megtalálják a megfelelő méretet és megfelelő illesztést, hogy ne okozzon szőrös barátjának kellemetlenségeket. A kedvence webáruházában különféle kutya szájkosarak közül válogathat, a legnépszerűbb a Ferplast szájszíjai. Ezek a kutya-szájkosarak minden méretben kaphatók, így megtalálhatja a tökéleteset a kutyája számára.

Tartsa biztonságban négylábú barátját egy szájkosárral a Kedvence online kisállatboltjában!

A modern gazdik végső bevásárlóhelyén!