Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Autós szállítóbox

Autóval utazik négylábú barátjával? Akkor jó helyen jár!

Itt megatlálhatja a legmefelelőbb szállító boxot kedvence számára!

Rendezés:
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Kompakt, ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához.
Rendelhető
34.910 Ft (27.488 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Kompakt, ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához.
1 db
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Kerékpára szerelhető kutyaszállító
Rendelhető
7.190 Ft (5.661 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Rácsos, zárható pótajtó szett
Rendelhető
22.480 Ft (17.701 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Praktikus szállító box 5 ajtós autókba.
Rendelhető
39.910 Ft (31.425 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  •  Ez a típus két kutya elkülönített szállítására szolgál
Rendelhető
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Praktikus szállító box 5 ajtós autókba.
1 db
48.880 Ft (38.488 Ft + ÁFA)
Gyártó: Ferplast
  • Ez a típus két kutya elkülönített szállítására szolgál
Rendelhető
53.000 Ft (41.732 Ft + ÁFA)
Gyártó: Trixie
  •  Nagytestű kutyák biztonságos szállításához
1 db

Autós szállító box

A Kedvence webáruház széles kisállatszálltási lehetőséget kínál. Folymatosan bővítjük termék palettánkat a vevőink vissza jelzése alalpján. Az autós szállítóbox-ok közül kedveltek a Feplast cég éltal gyártott kisállat szállító műanyag boxok. A Ferplast Atlas Car Scenic, amely kompakt, és ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához. Ez az innovatív kisállat-hordozó erős és ellenálló műanyagból készül, világos és jól szellőztetett környezetet biztosít a háziállatnak. Kutyájának nagyobb láthatóságot biztosít, köszönhetően az elülső és hátsó acélrácsoknak.Három további fontos jellemzője van. Dupla tolóajtóval rendelkezik, amely mindkét irányban (balra és jobbra) nyílik, biztonsági zár és a belső padozat gondoskodik arról, hogy a kisállat mindig száraz felületen legyen. 
Az Atlas Car Scenic gyártásnak köszönhetően teljesen szétszerelhető, lehetővé téve annak térfogatának csökkentését és különböző alkatrészeinek vagy tartozékainak az alapon történő elhelyezését. Tökéletes közepes és nagy kutyák számára, az Atlas Car Scenic két méretben, 80 méretben (egy közepes méretű kutyának vagy két kis kutyának) és 100 méretben (egy nagy kutyának vagy két kis-közepes méretű kutyának) áll rendelkezésre. A szállítóbox kiválasztásánál mindenképp vegyük figyelembe, hogy kedvencünk számára a szállítás a lehető legkevesebb stresszel járjon, biztonságban és  kényelmesen érezze magát. Az autóban történő utaztatáskor különösen javasolt a szállítóbox használata, mivel a legtöbb állatban riadalmat kelt az autóban való utazás és balesetveszélyes is lehet. A Kedvence-nél kapható máanyak autó szállító boxok előnye, hogy praktikusan szétszedhető, tárolható, több méretben kaphatóak. Könnyűek és egyszerűen tisztíthatók. Kijelenthetjük, hogy a műanyag szállítóboxok a legideálisabbak négylábú barátunk szálltására. Ügyeljünk a megfelelő szellőzésre és a strapabíró ajtóra is, valamint a megfelelő méretre, hogy az állat kényelmesen felállhasson, mozoghasson benne.

Az Atlas Bike Rapid ideális kisállat szállító kerékpárhoz, alkalmas kis kutyák számára. A kosarat gyorsan és egyszerűen rögzítheti a kormányhoz a horgos gyorscsatlakozó segítségével. Szükség esetén eltávolíthatja a kosarat.
Az Atlas Bike Rapid kisállathordó könnyű, tartós műanyag és minden szükséges komfort- és biztonsági berendezéssel el van látva pl: egy műanyag bevonatú védőrács, puha gumi élvédővel, elülső tartófelülettel az állata lábához, biztonsági heveder a hámhoz vagy a nyakörvhöz való rögzítéshez. Az Atlas Bike Rapid két méretben kapható, terhelhetősége legfeljebb 7 kg.


Válogasson kedvére!

Anniyben kérdése van, keressen bennünket telefonon vagy a Facebook chat elérhetősgén.