Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Kiképzőpórázok - Sokoldalú használhatóság egy termékben

Sokoldalúan használható, elsőosztályú alapanyagokból készülő kiképző pórázok a kedvence.hu ajánlásával.

Többféle póráz egyben! Akár normál pórázként vagy vállon átvetve, de hosszú pórázként is használhatod, mivel hosszúsága a karabínereknek és a rajta lévő karikáknak köszönhetően változtatható.

A szűrők használatával tovább szűkítheted a termékeket

Hosszúság
Szin
Rendezés:
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
2.290,00 Ft/db
Gyártó: Ferplast
4 db
2.890 Ft (2.276 Ft + ÁFA)
2.890,00 Ft/darab
Gyártó: Ferplast
6 db
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
3.490,00 Ft/darab
Gyártó: Ferplast

Állítható perlon póráz kutyaképzéshez.

Válassz a különböző színekből (Katt ide)

7 db
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
3.490,00 Ft/darab
Gyártó: Ferplast

Állítható perlon póráz kutyaképzéshez.

Válassz a különböző színekből (Katt ide)

9 db
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
4.490,00 Ft/db
Gyártó: Ferplast
  • Állítható perlon póráz kutyaképzéshez
Rendelhető

Kiképzőpórázok

A közhiedelemmel ellentétben nem használhat egyetlen pórázt, amikor a kölyökkutyájának az engedelmesség alapjait tanítja. A képzéshez használt legjobb kutyapóráz stílusa és mérete eltérő, attól függően, hogy mit tanít.
Vannak kutya pórázok speciális célokra is, ezek a kiképző és edző pórázok, melyeket ezen az oldalon gyűjtöttük össze. A speciális pórázok lehetorrpánttal ellátott póráz (fejpánt), feszítő póráz, és dupla csatlakozóval ellátott. Az edzőpórázok kifejezetten azok a pórázok  vagy pórázokkal kombinált hevederek, amelyek segítik a kutyát, hogy szépen járjon. Időnként speciális pórázra van szüksége a gazdinak az elvégzendő gyakorlat típusához. Nálunk a Kedvencénél olyan pórázokat is meg talál kutyája számára, amelybe be tud úszni, a dupla csatlakozó révén  így két kutya ugyanabban a pórázban járhat. Az edzőpórázok megtanítják a kutyának, hogy ne húzzon és szépen járjon.A sikeres edzés kulcsa annak ismerete, hogy melyik póráz a legmegfelelőbb a különböző alkalmazásokhoz. Tehát különböző pórázokat kell használni az edzés- és a kutya öregedésének különböző szakaszaiban is. Az udvarias póráz-járási képességeket a legkönnyebben lehet egy rövid pórázon lehet meg tanítani, amely nem húzható be. Az olyan pórázt, amellyel  közel lehet tartani az állatot, az elősegíti a kutyát abban, hogy folyamatosan sétáljon oldalunk mellett.

Miután megtanította a kölyökkujának ezeket az alapvető készségeket, a továbbképzéshez használt póráz típusa rajtad múlik. A 15 méter hosszú pórázok olyan hosszúak, ami a legoptimálisabb  a név-visszahíváshoz. Bőséges teret ad a kölyökkutyának, miközben lehetővé teszi, hogy visszahúzza őket, ha nem válaszolnak a hívására. 
A rövidebb póráz a legideálisabb módja annak, hogy a kutyát dőlési helyzetben tartsa, miközben kiképezi őket, vagy hogy húzza az oldalát, vontatás nélkül. Egyes kiképző pórázok  puha, párnázott fogantyúval rendelkeznek, amely megakadályozza a dörzsölést és a kopást. Vannak olyan pórázok amely kötél teljes hossza fényvisszaverővel van szövve, hogy sötétben jobban tudja követni kedvencét.
Megtalálhatóak Nagy teherbírású hegymászó kör perlon póráz is, amely szuper kényelmes párnázott fogantyúkkal büszkélkedhet. Erős szövésű, amely nem szakad meg, ha kutyája agresszívvá válik. 

Bármelyik textil pórázt is válassza, biztosan a nagy örömmel fog sétálni Önnel kedvence!