Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Automata pórázok

Amigo autimata pórázok

Adjon a mindennapi sétához egy kis vidámságot a Ferplast automata pórázaival!

Automata pórázok

Lepd meg kutyusaidat a kedvence.hu webshop kínálatából! Szerezz nekik maradandó élményeket!
Adjon a mindennapi sétához egy kis vidámságot a Ferplast automata pórázaival!

Amigo automata pórázzal sétáltatás a kikötőben

A külön rendelhető cserélhető előlapok lehetővé teszik, hogy módosítsa a fedél szinét vagy mintázat így személyre szabhatja egy egyszerű kattintással. Amigo pórázok zsínoros és szalagos változatban kaphatóak. Mini, Small, Médium, Large, Long méretben. A szalag hossza 3 m és 5 méter, de a Long típus 7 méter hosszúságú. Egyetlen gombbal 3 funkciót tud elérni - tartós megállítás, szabadon csúszó, és időleges megállítás. Az automata pórázok kényelmes fogásúak, a kézbe illő kialakítás révén. Erős, megbízható belső szerkezettel rendelkeznek. Könnyen kezelhetőség és és csendes működés jellemzi ezeket a pórázokat.

Válogasson a Kedvence Webshop kutya felszerelés kínálatai között, hogy biztosítsa a boldog és egészséges kutya életet négylábú barátjának. 

Kérdés esetén keressen bennünket bizalommal!