Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

KUTYA NYAKÖRVEK

Ferplast nyakörves kutyaVálogasson kedvére nyakörv kínálatunkból funkció és dizájn szerint!
Fejhámok Kutyáknak Fejhámok Kutyáknak
Használatával a kutyák húzása megszűnik, elfogadóbban, nyugodtabban viselkednek.

Kutya Nyakörvek

A kedvence.hu webshopban elérhető kutya nyakörvek, hevederek biztosíthatják, hogy kutyáját biztonságosan tudja sétáltatni. Méretek, stílusok és anyagok választéka lehetővé teszi kedvencének funkcionális igényének megfelelő nyakörvet válassza ki, a stílus és használhatóság vagy ezek keveréke alapján. A tartós és erős kialakítású perlon kutya nyakörveken keresztül, a praktikus kutyahámoktól a divatos luxus nyakörvekig biztosan megtalálja azt a kutya nyakörvet, amely megfelel a kutya igényének és az Önnek a gazdi személyiségének. Az esti vagy téli sétákhoz kifejezetten ajánljuk a Ledes nyakörveket.

Mivel minden kutya nyakörv és póráz anyagának egyedi tulajdonságai és előnyei vannak, fontos figyelembe venni a kutya fajtáját és a sétákon való viselkedésüket. A fiatal kölyökkutyák rengeteg energiát fogyasztanak, így a megfelelő jutalommal soha nem túl korai hozzá kezdeni a pórázhoz szoktatni és edzeni négylábú barátját. Ha tudja, hogy kicsi és imádnivaló kölyökkutyája nagy és hatalmassá válik, az már bizonyos, hogy már a kezdetektől fogva helyesen tarthatják kutyáját a megfelelő sétamódhoz. Ha kölyökkutyákként következetesen megmutatja neki, hogyan kell járnia a sétán, csökkentheti annak esélyét, hogy húzzanak. Ha pedig már húznak, akkor sem késő, hogy fejlessze kutyáját. A heveder kiváló választás lehet, így meg tanul kutyája bízni az Ön vezetésében, irányításában. Az erős kialakítású perlon nyakörvek mellett a kutya-hevederek további kényelmet nyújtanak a kölyökkutyának és felnőtt kutyájának, amikor hirtelen meg kell húznia a pórázát, és meg kell változtatnia az irányt. A kölyökkutya sikeres pórázoktatásával nem csak megkönnyíti a szellemi terhelését, hanem csökkenti a kölyökkutya szorongását is, mivel rájönnek, hogy Ön uralja a helyzetet, és biztonságosan irányíthatja kedvencét. A Kedvence póráz kínálatával megfelelően és helyesen tudja sétáltatni szőrös barátját és a kutyasétákat élvezetessé válnak.

További érdekes információkat olvashat Bolg bejezésünkből nyakörv témában. Mi a praktikusabb, a hám vagy a nyakörv?

Válogasson a nyakörveink széles kínálatából a modern gazdik végső bevásárló helyen!