Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

KUTYA JÁTÉKOK

Otthoni kutyás játékok

Válassza ki a legjobb játékot kutyájának a Kedvence játék kínálatából!

Kutya Játékok

Válassza ki a legjobb játékot kutyájának vagy kölyökkutyájának a Kedvence játék kínálatából!

A kedvtelésből tartott állatok és a gazdik közötti összekötő pillanatok középpontjában a kutyajátékok állnak. Ennek oka az, hogy minden életkorú kutyának rendszeres testmozgásra van szüksége, hogy boldog és egészséges maradjon. A kutyák számára készített játékok kulcsfontosságúak a szőrös családtagok elfoglaltságának, ösztönzésének és elégedettségének elősegítéséhez, valamint kiváló módja annak, hogy a gazdik szórakoztató módon tudjon játszani háziállatukkal. Nálunk a kedvence.hu webshopjában szórakoztató és tartós kutyajátékok közül válogathat, melyek hatékonyan foglalják le kutyáját. Így kevésbé valószínű, hogy unatkozni fog négylábú barátja. A kutyus játékokon ledolgozhatja energiáit, nem pedig olyan tárgyakon, mint a cipő, a fontos dokumentumok és így tovább.

A hatalmas kutyajáték-sorozatunk mindent tartalmaz, a frisbee (frizbi) és a csörgős gumi apportokon keresztül a kötél- és labda játékokig. Megtalálja kínálatunkban a klasszikus sípoló gumi csirkét is és egyéb csipogó, sípoló kutya gumi játékokat. A nyári időszakra is talál kedvencének játékot, több vízálló játék közül vásárolhat. Egyéb játékidőre válasszon a rágó játékok at, plüss apportokat, és kutyaköteleket, hogy szórakoztatni tudja és kielégítse a kutya alapvető ösztöneit. Az összes játékot szigorúan tesztelték a gyártók (Ferplast, Trixie, Null, Gappay, Jang Jang Pet Product, Gimpet) a biztonság és a szórakoztatás szempontjából, hogy külalakjukban, hangjukban és textúráik révén maximálisan felkeltsék érdeklődésüket kutyáinknak.

Kutyajáték kínálatunk rendszeresen bővítjük, tehát érdemes többször el látogatni oldalunkra, hogy felfedezze az újdonságokat kedvencének, így okozva örömet kutyájának.

És most válogasson kedvére, a modern gazdik kedvenc bevásárló helyén!