Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Pet-Mate U.S.A. kutyaház

Doglo Indigo Méretek

A Petmate® Dogloo Indigo® - Barnhome Hőszigetelt Űrtechnológiával készüt kutyaházak az USA-ból!

Rendezés:
29.210 Ft (23.000 Ft + ÁFA)
29.210,00 Ft/db
Gyártó: Petmate
  • Karbantartásmentes, kemény műanyag szerkezet 
Rendelhető
38.200 Ft (30.079 Ft + ÁFA)
38.200,00 Ft/db
Gyártó: Petmate
  • Csúcsminőségű klasszikus igloo-alakú kültéri kutyaház
Rendelhető
49.910 Ft (39.299 Ft + ÁFA)
49.910,00 Ft/db
Gyártó: Petmate
  • Kutyaház kis-közép testű kutyáknak 
1 db
93.920 Ft (73.953 Ft + ÁFA)
93.920,00 Ft/db
Gyártó: Petmate
  •  Nagytestű kutyáknak meghökkentő formai világgal
Rendelhető

Barnhome Petmate kutyház méretek

Pet-Mate Kutyaházak

A Petmate® Indigo® Kutyaház egy csúcskategóriás, klasszikus igloo alakú kültéri kutyaház, amely erős és tágas, biztonságot és kényelmet biztosít kutyájának. A DOGLOO az egyetlen, amely- az űrtechnikából ismert nitrogén szigetelőhabbal kitöltött műanyag lemezekből készül! Ettől válik erőssé, rendkívül hőszigeteltté és ugyanakkor ultrakönnyűvé.

Ez a magas technológiai szintű műanyag tökéletes megoldás kutyaházak készítésére. Sima felülete jól tisztítható, nem szívja magába a ned- vességet és a kellemetlen szagokat, nem csábítja a kutyákat rágcsálásra.  Hosszú, eltolt ajtóval rendelkezik, amely extra védelmet nyújt háziállatának az esőtől és a széltől. A szabadalmaztatott kupola kialakítás stabil az erős szélben. A szigetelt kutyaház nagy teherbírású konstrukcióval rendelkezik, amely nyáron hűvös, télen melegen tartés segít megvédeni háziállatát a kültéri elemekkel szemben. A tetőtéri szellőzés lehetővé teszi a folyamatos légáramlást. A megemelt padlókat oldalsó árokkal látják el, amelyeket úgy terveztek, hogy kiszivárogják a nedvességet és a padlót szárazon tartsák.  A kényelem kedvéért a gazdik testreszabhatják az Indigo Kutyaházat olyan kiegészítőkkel, mint a Petmate Indigo ajtó és a Petmate Indigo betét (külön megvásárolható).

A DOGLOO termékeket vizsgálta és minősítette:California Institute of Electronics and Material Science. A vizsgálatot vezette: Dr L. Berger.A vizsgálat megállapította, hogy a DOGLOO kunyhók hőszigetelése típustól függően többszörösen jobb, mint más műanyagoké, és kimagaslóan jobb mint a fáé, illetve négyszer hatásosabb a közönségesműanyagból készülteknél.

Karbantartásmentes, kemény műanyag szerkezet jellemzi az amerkai Petmate cég Barnhome típusú kutyaházát. Továbbá jellemzi még a hátsó szellőzés, esőt elvezető és emelt belső padló. Így nem fog rothadni, nem megy tönkre, soha nem lesz szükség új tetőre. Tiszta belső tere lesz kedvencének, és nagyon fontos, hogy meg véd aprazitáktól is.a termék.

Az USA-ban készült.