Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

KUTYA HÁZAK

Fa kutya ház vagy műanyag kutya ház? Kiváncsi a kutya isElérkezett az idő, hogy házat vásároljon kutyájának, de nem tudja melyik lenne a legjobb?

 

Könnyű eltévedni a különféle méretek között. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő méretű kutyaházat a kis barátja számára.

KUTYA HÁZAK

Alapvető lépés a kutya számára a háza kiválasztása, különösen akkor, ha szőrös barátja kívül él a kertben. A kutya ház egy olyan hely, ahol hűséges barátja alszik, menedéket biztosít neki a rossz időjárás elől vagy a perzselő naptól, és ahol nyugalmat talál. A többféle méreten és a szerkezet típuson kívül fontos tudnunk, hogy melyik anyag a legmegfelelőbb. A háznak ideális esetben elég nagynak kell lennie, hogy a házban kutyája teljesen meg tudjon fordulni (mielőtt guggolna), és kényelmesen lehajoljon benne. A túl kicsi ház megvásárlása azonban nem az egyetlen új gazdi hiba, amelyet elkövethet: ha pedig a ház túl nagy, akkor a téli hónapokban nem melegszik fel eléggé, így fázni fog a kedvence.
A ház kiválasztásához kutya méretének megfelelően figyelembe kell vennie a ház belső méreteit. Ha rendelkezésre állnak mind a külső, mind a belső méretek, akkor mindig a belső méretet használja referenciaként, mert ezek jelzik a kutyának rendelkezésre álló tényleges helyiséget. A külső méretek viszont megmutatják, hogy a ház mennyi helyet fog igénybe venni.
A marmagasság az az alapvető mérőszám, amelyet a kutyaház kiválasztásához meg kell választania. A méréshez állítsa a kutyáját négykézlábra, és oldalról nézzen rá. Mérőszalaggal mérje meg azt a képzeletbeli vonalat, amely a nyak aljától (a lapocka szintjétől) a talajig megy. Ez a kutyád marja. Ezt az ábrát használva összehasonlíthatja a ház maximális belső magasságával.

Kutya méretei a kutyaház vásásárléshoz

Az alábbiakban egy egyszerű képletet használhat. A képlet szerint a maximális belső magasságnak (H) 20% -kal nagyobbnak kell lennie, mint a kutya marjának (D). Matematikai szempontból:

Ez azt jelenti például, hogy ha kutyája mar magassága (D) 50 cm,

H> 50 x 1,2
H> 60. 

Ebben az esetben a ház maximális belső magasságának (H) meg kell haladnia a 60 cm-t.

Ezért a ház maximális belső magasságának (H) meg kell haladnia a 42 cm-t. A Ferplast kutya házai – Dogvilla - ezt a szabályt veszi figyelembe. A kedvence.hu oldalon minden fajtához megtalálja a legmegfelelőbb kutya házat. Fontos kérdés, hová kell tenni a kutya házát? Mielőtt kitalálná, hogy melyik házat fogja meg vásárolni, el kell döntenie, hová fogja tenni. Teljesen ki kell zárni azokat a teraszokat és szeles területeket, valamint olyan helyeket, ahol ismeretlen emberek haladnak át, és irritálhatják és zavarhatják kutyáját. Ha úgy dönt, hogy a házat a kertbe helyezi, azt lehetőleg szigetelő alapra helyezze, hogy kutyája ne érintkezzen közvetlenül a talaj nedvességével.

A Ferplast Fa kutya házai megfelelő anyagból készülnek, télen melegnek és nyáron hűvösek. Éppen ezért a fa házak a legelterjedtebb és legnépszerűbbek. Valójában azok az előnye, hogy a nagyon szigetelnek és ellenállnak a rossz időjárási viszonyoknak. A Ferplast fa kutya házai között javasoljuk a Baita és a Domus modelleket, amelyek mindegyike speciálisan északi fenyőből készült. Ezeket belsőleg és kívül egyaránt le kezelik egy speciális, nem toxikus, penész gátló - ökológiai impregnáló festékkel, amely UV-sugaraknak ellenálló, víztaszító és idővel képes védelmet nyújtani. Mindkét kennel műanyag lábakkal rendelkezik, amelyek tökéletesen megemelik és a talajtól el vannak szigetelve, a bejárati ajtót pedig speciális alumínium harapás gátló profil védi. A Baita és a Domus célja az, hogy hosszú időn át tartson, és kutyáját fiatal korától egészen és idősebb koráig kiszolgálja.
A Ferplast műanyag kutya házai: Ha könnyen összeállítható házat keres kutyájának, amely tartós és funkcionális takarításhoz és karbantartáshoz is egyaránt, akkor érdemes egy műanyag fajtát választani. A műanyag házak praktikusak és gazdaságosak, még akkor is, ha nem szigetelnek ugyanolyan jól, mint a fából  készültek: ha túl hideg vagy túl meleg az idő, akkor nem bizonyulnak hatékonynak. A probléma kiküszöböléséhez fedett területre, tornácra vagy védett helyre teheti őket. A Ferplast műanyag kutya házai közül a Kenny és a Dogvilla modelleket javasoljuk.
Kenny egy igloo alakú kennel termoplasztikus gyantából. Ez a különleges szerkezet lehetővé teszi a kennel számára, hogy tökéletesen elszigetelten maradjon a földtől. Nagyon hasznos szellőzőrendszerrel, egy kis nyitható és zárható ráccsal van felszerelve a hátsó falra, amely biztosítja a belső maximális szellőzést, megakadályozva a nedvesség képződését.  Alaposan megtisztítható, mivel könnyű két részre szétszerelni. A műanyag kutya ház még kényelmesebbé tétele érdekében puha párnát helyezhet be. A Dogvilla robosztus hőre lágyuló műanyagból készül, amely nagyon ellenáll az ütéseknek és az ultraibolya sugárzásnak. Eredeti, a Ferplast által szabadalmaztatott, speciális oldalsó nyílással rendelkezik, amely egyik fal leengedését teszi lehetővé, így kényelmesebbé válik kutyája számára. Ez a rendszer nyáron nagyon hasznos, mivel a kutyájának tágas, napfényes helyet kínál. A szellőztetésnek és a vízelvezető rendszernek köszönhetően a ház mindig száraz és levegős. A tető eltávolítható az egyszerű tisztítás érdekében. Három méretben kapható. A Dogvilla nagyon hasznos előnye, hogy könnyű összeszerelni, speciális szerszám használata nélkül.

Kutyaház nagytestű kutyáknak meghökkentő formai világgal, anyaghasználattal és az időjáráshoz igazodó klímával! Egyenesen az U.S.A-ból! A Petmate Dogloo Indigo Könnyen tisztán tartható, egyszerűen szétszedhető, baktériumoknak, gombáknak ellenálló kutyaház praktikus felépítéssel! Az Indigo az egyetlen, amely az űrtechnikából ismert nitrogén szigetelőhabbal kitöltött műanyag lemezekből készül. Ettől válik erőssé, rendkívül hőszigeteltté és ugyanakkor ultrakönnyűvé. Az Indigo termékek védjegyzett eljárás alapján háromrétegű, nem mérgező anyagból készülnek. Ennek köszönhetően válhat kedvenceink otthona menedékké, az időjárás viszontagságai elől. A hőszigetelése többszörösen jobb, mint más műanyagoké, és kimagaslóan jobb mint a fa kutyaházaké! Nyáron hűvös, télen meleg!

Bármelyik kutya ház mellett is dönt, mindenképp méltó otthona lesz négylábú kedvencének és egyben a kert dísze is!
Amennyiben kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén!
Vásároljon Ön is kedvence.hu webáruházban, a modern gazdik végső bevásárló helyén!