Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

KUTYA FEKHELYEK

Ferplast kutyaágy, szivacs fekhelyen pihenő kutyaSzámtalan formájú és anyagú kutya fekhely közül válogathat. Oválistól a téglalapig, plüsstől a műanyagig és a kicsitől az extra nagyig.

Széles választékot kínálunk, hogy a megfeleljen szőrös barátja igényeinek. 

Válasszon egy kutya fekhelyet, amelyik a legjobb az Ön kutyája számára!

Elmúltak azok a napok, amikor elküldte kutyáját a kutyaházba. Ehelyett szőrös barátaink már a mindennapjainkban is velünk vannak! Ezért egyre fontosabbá válik a hangulatos fekhely kiválasztása, a lakás mely pontján legyen. Ha megfigyeli, hogy a kutyája hogyan lustálkodik, hogyan alszik el, könnyen kitalálhatja, hogy melyik az ideális kutya ágy számára. Nálunk a kedvence.hu web áruházban számtalan formájú és anyagú kutya fekhely közül válogathat. Oválistól a téglalapig, plüsstől a műanyagig és a kicsitől extra nagyig széles választékot kínálunk, hogy a megfeleljen szőrös barátja igényeinek. 
Kutya ágy mérete: Méretéhez olyan kutyaágyat válasszon, amely kényelmes szőrös barátjának. Ha teljesen kinyújtózkodik is elférjen. Ha kölyökkutyájának vásárol fekhelyet, akkor két lehetősége van: vásároljon egy kis kutyaágyat a jelenlegi méretükhöz, vagy válasszon egy nagy kutya fekhelyet, amelybe fokozatosan bele nő a kölyök. Ez utóbbi lehetőség jó választás, ha nem akarja sűrűn cserélni kutyája fekhelyét. Ha nagyobb méretű ágy mellett dönt, akkor vásároljon hozzá hangulatos takarókat, párnákat, hogy a kölyökkutya otthon érezze magát benne. Megtudhatja, melyik méretű kutyaágy a legmegfelelőbb négylábú barátja számára, ha orrától farokig megméri őt alvás közben, és hozzáad néhány centimétert.
Kutya ágy alakja: A forma választás függ a kutya alvási szokásaitól. Bármilyen is legyen az alvás típusa, olyan ágyakat kínálunk, amelyek kielégítik az egyedi alvási igényeket. Ovális és kerek kutyaágyak ideálisak kicsi kutyák számára. A magas oldalú ágyak támasztást és biztonságot nyújtanak azoknak a kölyökkutyáknak, akiknek még szükségük van erre. Sok téglalap és négyzet alakú kutyaágy vagy kutya párna viszont megadja a kutyának a szabad mozgásteret. 
Kutya ágy anyag: A kedvence.hu webáruház kínálatát folyamatosan bővítjük a legújabb trendeknek megfelelően, így a kutyaágy választékunk különféle anyagokban kaphatóak, beleértve a műanyag fekhelyeket, mely több féle színben és méretben vásárolható. Elérhetőek a hi-tech, szuper tartós és víztaszító anyagból készült párnák, óriási választékot kínálunk a kétoldalas párnákból, melynek egyik oldal robusztus és kopásálló anyagból készült a másik oldala elegáns bársonyból. Egy inkontinenciával élő idősebb kutya, vagy kiskutya, aki még nem szoba tiszta, nekik előnyösebb a vízálló anyaggal ellátott fekhelyek. Azok a kutyák, akik napjuk nagy részét kint töltik a szabadban, nekik olyan ágyara van szükségük, melyeket könnyen meg lehet tisztítani. Akárhogy is van, vegye figyelembe szőrös barátja igényeit.
Most, hogy ismeri az összes lényeges tényezőt, amelyet figyelembe kell venni a tökéletes kutya fekhely kiválasztásánál, készen áll arra, hogy megtalálja a legjobb kutya ágyat négylábú barátjának. Böngésszen még ma a Kedvence oldalán, hogy ingyenes szállítást kapjon legalább 10001 Ft feletti vásárlás esetén!

Ha további hasznos információra van szüksége a megfelelő kutya fekhely kiválasztásához, akkor látogasson el a Bolg-ra és olvassa el a  Milyen is az ideális fekhely kutyáknak? című cikkünket!