Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Karomvágó

Kutya karom vágásNégylábú barátunk köröm ápolása ugyan olyan fontos, mint minden más higiéniás ápolás. 

 

 

 

 

Rendezés:
1.550 Ft (1.220 Ft + ÁFA)
1.550,00 Ft/db
Gyártó: Ferplast
3 db
1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)
1.090,00 Ft/db
Gyártó: Ferplast
3 db
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
2.190,00 Ft/db
Gyártó: Ferplast
Rendelhető

Karomvágók – hogyan vágja le kutyája körmét

Négylábú barátunk köröm ápolása ugyan olyan fontos, mint minden más higiéniás ápolás. Hacsak kutyája nem fut olyan kemény felületeken, amelyek segítik a körmök koptatását, hetente egyszer le kell vágnia vagy körbe vágnia a körmöket. Ha hallja, hogy egy kemény felületen kattannak, ideje a vágás.

A legtöbb kutya gyűlöli a lábuk kezelését, így a vágás soha nem lehet a kedvence megosztott tevékenysége, de kutyájának korai hozzá szokása ehhez a rituáléhoz elősegíti a folyamathoz. Próbáljon meg kutyájának jó élményt adni a vágási munka után, egy nagy öleléssel, egy heves „Jó kutya!” dicsérettel és egy simogatás a fülek mögött.

A kutya köröm maga a körömből és a kutya körömének rózsaszínű (amikor látható) részéből áll, amely biztosítja a köröm vérellátását. Kerülje el a gyorsbevágást, mert eléggé vérzik, és nagyon érzékeny lesz egy ideig.Ha nem tudja levágni kutyája minden körmét egyszerre, esetleg más tevékenységekkel vagy a pihenőidő között folytatni tudja, mikor lenyugodott szőrös barátja.

Amennyiben kérdése van a megfelelő karomvágó kiválasztásához, hívjon bennünket vagy írjon nekünk Facebook chat elérhetőségén.

Válogasson kedvére négylábú barátjának a modern gazdik kedvenc bevásárlóhelyén!