Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Termékek Menü

Fogápolás Kutyáknak

Kutyák fogápolása - előzzük meg a fogkő kialakulását

A helyes táplálkozás kialakítása és a megfelelő mozgás biztosítása mellett fontos, hogy figyelmet fordítsunk kis kedvencünk szájápolására is. A kutyák szája hasonló funkciót lát el, mint az emberek keze: nemcsak az evéshez van rá szükségük, de akkor is a szájukat használják, amikor játszanak, vagy amikor egy tárgyat akarnak megfogni. Éppen ezért szájuk, fogazatuk és ínyük rendszeres ellenőrzése és ápolása elengedhetetlen egészségük megőrzése céljából.

Hihetetlen, de a 3 évesnél idősebb kutya közül 5-ből 4 már fogászati problémáktól szenved.

Nagyon sok kutyatulajdonos nem fordít kellő figyelmet erre a veszélyre, pedig ahhoz, hogy a kutya fogazata erős és egészséges maradjon, azt rendszeresen ápolni és ellenőrizni kell. Szerencsére, soha sincs túl késő, hogy elkezdjük kutyánk fogainak ápolását.

Rendezés:
2.290 Ft
Gyártó: Beaphar
A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében.
1 db raktáron
1.590 Ft
Gyártó: Beaphar
Ez a fogkrém napi védelmet biztosít kutyája fogai számára.
Előrendelhető!
1.090 Ft
Kiváló rágcsálnivaló kutyája számára.
Előrendelhető!
2.390 Ft
Gyártó: Beaphar
Megakadályozza a fogkő kialakulását és a rossz leheletet.
3 db raktáron