Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

KUTYA HIGIÉNIA

Kutya szemét nedves törlővel tisztitják

Válogasson a Kedvence webáruházban négylábú barátjának, a tisztán, boldog kutya életért!

Ha kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kutya Higiénia

Nagyon fontos, hogy kutyánkat már egészen kölyök korától hozzá szoktassuk a rendszeres tisztálkodáshoz. Hiszen nekünk, gazdiknak és a kutyáinknak sokkal komfortosabb érzés, ha egy illatos nedves törlőkendővel át tudjuk törölni a mancsát egy séta után. Ha a fogait rendszeresen ápoljuk, hiszen szájuk, fogazatuk és ínyük rendszeres ellenőrzése és ápolása elengedhetetlen egészségük megőrzése céljából. Itt megoldást találhat a bolha- és kullancs probléma kezelésére, ami sok gazdinak és kutyának okoz gondot. Egy fültisztító csepp, és egy könnyfolt eltávolító is jó érzést adhat. Egyéb kutya ápolási kiegészítőket is be tud szerezni, hiszen ezek a termékek elengedhetetlenek minden gazdi számára. 

Igyekszünk mindent megtenni, hogy könnyen és kényelmesen ki tudja választani a legmegfelelőbbet. Ezért folyamatosan bővítjük a kínálatukat!

Hiszen ki akar egy piszkos, ápolatlan kutyát? A tiszta kutyusok általában egészségesebb kutyák, de a jó higiénia gyakorlása bizony gyakorlatot igényel! Ha a „gyakorlás” kölyökkorban kezdődik, akkor valószínű, hogy kutyája egész életében tiszta és egészséges marad.

A vadonban a kutyák emberi beavatkozás nélkül fenntartják a saját higiéniájukat, ám ez a tisztasági szint ritkán felel meg az emberi elvárásoknak. Míg a legtöbb kutyát nem sérti más kutya-barátjuk szaga, az emberek viszont igen. És bár a nem házi állatként élő kutyák számára a piszkos lábak nem jelentenek problémát, addig a nappali szőnyegen lévő sáros mancsok viszont igen. Az embereknek és a kutyáknak eltérő elképzeléseik vannak arról, hogy mi számít „piszkos” -nak , tehát a kedvtelésből tartott állatok számára alkalmazott rendszabályok ellentétesek lehetnek a természetükkel. A kutyák nem fognak ösztönösen fogat mosni vagy fürödni, tehát kölyökkutyákként kell hozzászoktatnunk őket az emberek háztartási higiéniai követelményeihez.

A kutya higiéniáról, a hozzászoktatásról bővebben Bolg bejegyzésünkben olvashat.
Nézelődjön és válogasson a kedvence.hu webshop-ban szőrös barátjának, hogy tisztán boldog kutya életet biztosíthasson neki! :)