Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Menü

Játékszabályzat kuponos játékra

JÁTÉKSZABÁLYZAT KUPONOS JÁTÉKRA

A különböző platformjainkon meghirdetett nyereményjátékokon csak a https://kedvence.hu oldal regisztrált felhasználói vehetnek részt. A játékban résztvevő vállalja, hogy automatikus feliratkozik hírlevelünkre, melyen keresztül ajánlatokat, aktuális kedvezményekről szóló híreket osztunk meg vele. Az adatvédelmi nyilatkozatunkban (https://www.kedvence.hu/adatvedelmi-nyilatkozat-3) tájékozódhat a személyes adatok védelméről, felhasználásról. 
 
"Pörgess és nyerj!" játékunk részvételi és felhasználási feltételei, valamint a nyereményeinek felhasználása:
 

  • A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban taglalt részleteket az adatkezelésről. 
  • A „Pörgess és nyerj” játékban a regisztrált játékosok által a pörgetéssel megnyerhető azonnali nyeremények formájában nyílik esély a nyerésre.
  • A játékosok vállalják, hogy érvényes és rendszeresen olvasott emailcímet adnak.
  • A fix összegű és a százalékos mértékű kedvezmény esetében a nyeremények kuponkód formájában kerülnek átadásra. A megnyert kuponkód a www.kedvence.hu kosár oldalán adható meg és a megnyert összegű kedvezmény levonásával kerül beszámításra, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 3000Ft értéket.. 
  • Az “Ingyenes szállítás” kuponkód a szállítás mindenkori díjának megfelelő összegű kedvezményt jelent, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 3000Ft értéket. 
  • Webáruházunkban a fizetési folyamat során csak egy kuponkód érvényesíthető, ezért az esetlegesen több megnyert kuponkódból a legmagasabb értékű kupont célszerű felhasználni. Egy napon belül indított másik megrendelés esetén a másik megnyert kuponkód is érvényesíthető.
  • A fix összegű és a százalékos kedvezmények összege a https://kedvence.hu webáruházban szereplő bármely termék vásárlására felhasználható. 
  • A kuponok csak a https://kedvence.hu  webáruházban használhatóak fel. 
  • A nyeremények készpénzre nem válthatók. 
  • A megnyert kuponok érvényesítési ideje 1 nap! Egy nap után a kuponkódokat törli a rendszerünk és azok beváltására a továbbiakban már nem lesz lehetőség!