Szűrés
Termék tipus
Nedves Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 g - 1 200 g
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Textúra
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Macska nedves eledelek

Egy csepp "tasak" ellenállhatatlan kényeztetés

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Nedves macskaeledelek - doromboló kedvencének

Sok macska tulajdonos úgy véli, hogy a nedves macskaeledel a macskák és a kiscicák egyik legkedveltebb étkezési lehetősége. Míg a kutyák mindenevők, addig a macskák húsevők, ami azt jelenti, hogy étkezésük során húsra van szükségük. A nedves macskaeledelek magas állati fehérjetartalmú összetevőket kínálnak macskájának, amelyet a száraz ételek gyakran nem. A konzervek legnagyobb előnye azonban a magas nedvességtartalom. A víz elengedhetetlen a macska egészségéhez. Mivel a vadon élő zsákmányok akár 75% -ban is tartalmaznak vizet, így a macskák vízszükségletük nagy részét a táplálékból szerezték meg. A nedves macskaeledel kinyitás után hűtést igényelnek.

Hogy mit kínálunk Cicádnak?

Leonardo

A Bewital cég Leonardo termékei egyenlőek a minőségválasztással. Minőségi íz, amelyet a macskája élvezni fog! Kínálatukban megtalálható a Leonardo Finest Selection 85g-os alutasakos eledel, illetve a Leonardo Quality Selection 200g-400g- és 800g-os konzervek. Baromfiban, marhahúsban, kacsában, májban, óceáni halakban, nyúlban gazdag ízek közül választhat. A Leonardo macska eledelek nem tartalmaznak színező- és aromaanyagokat, tartósítószereket. Kizárólag friss, ellenőrzött minőségű német gazdaságokból származó húsból készül, melyek még a vágás napján feldolgozásra kerülnek. Etetése a Leonardo száraz eledelekkel kombinálva különösen ajánlott.

Bewi-Cat

Szintén e gyártó terméke a Bewi-Cat macsaka konzerv, amely három ízben: csirkés, halas és vadas ízekben kaphatóak. Igazi csemege ez kedvencének, gazdag vitamin és nyomelem tartalmának köszönhetően gondoskodik macskájának az optimális ellátásáról és az egészségéről. A szaftos húsfalatkák, ízletes zselébe ágyazva.

Royal Canin

A Royal Canin alapelve, hogy a macska táplálkozása során figyelembe kell venni az élet különböző paramétereit, mint az életkort, életmódot, élettani és egyéni körülményeit. Royal Canin Kitten Instictive étel lédús darabokkal és ízletes mártásban a tasak fenntartja az étel teljes ízét, és védi a magas minőségű tápanyagot. Teljesen kiegyensúlyozott magas fehérje tartalmú étrend a megnövekedett energiaszint kielégítéséhez. Vitamin, táp-, és ásványi anyag tartalma biztosítja a 4-12 hónapos kölyökcicák immun-, és emésztőrendszerük fejlődését. 

 

Húgyutak védelme

A Royal Canin másik kedvelt terméke az Urinary Care egy pontosan kidolgozott kiegyensúlyozott táplálkozási formula, amely segít fenntartani a húgyutak egészségi állapotát. Egészséges vizelet-koncentrációt tart fenn az ásványi egyensúly szabályozása és a vizelet pH-jának alacsonyan tartása révén, ami kevésbé koncentrált vizelethez vezet. Az exkluzív formula olyan húgyúti környezetet teremt, mely csökkenti a húgykövesség kialakulását. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák részére.

Egy évnél idősebb macskáknak

Royal Canin Digestive Care szaftos falatokat érzékeny emésztésű 1 évnél idősebb macskáknak ajánljuk. Ez a macska eleség lédús darabokat tartalmaz ízletes mártásban. Korrigált formulájával segíti az érzékeny emésztő rendszert, a macskák táplálkozási érzékenységét. Elősegíti a magas emészthetőséget ezáltal csökkenti a széklet szagát.

Túlsúlyos macskád? Van megoldás!

Táplálhatod cicád a fényes szőrzetéért, a túlsúly ellen, fajta szerint is. Ivartalanított macskáknak és a szőrzet lenyelésének eltávolítását elősegítő ételekkel. Amennyiben túlsúlyos macskád van ajánljuk a Royal Canin Ultra Light Weight Care nedves ételt, amely egy ízletes mártásban mártott húsfalatok a törékeny fogak és az íny védelmében. A magas minőségű Omega-3 zsírsavak ( EPA / DHA) segítenek az ízületek egészségét megőrizni.

Vesevédelem a Beaphartól

A macskák táplálásánál fontos a vesék felesleges terhelésének kerülése. A Beaphar Nieren vesediétás eledeleket állatorvos segítségével fejlesztették ki, kifejezetten a vesebeteg macskák különleges igényeihez igazodva. Az alacsony foszfortartalom és a csökkentett, de magas minőségű fehérjetartalom megkönnyíti a vese működését. Az előállítás módja és az összetevők magas minősége garantálja, hogy kedvence örömmel fogyassza az eleséget. Az állatorvossal való egyeztetés szerint, a macska súlyától függően 200-300g/nap a szükséglete. A szükséges mennyiséget kisebb adagokra oszd fel a nap során. Egyidejűleg ne adj száraztápot és más fehérje alapú eledelt. Négy féle ízben és taurin tartalmmal is kapható.

Ínyenc és csábító ízek - ez a Gourmet!

Igazi ínyencségek a Gourmet Gold 85gr-os kiszerésű konzerv és alu tasakos eledelei. Csábító ízek macskája érzékeinek kényeztetéséért. A GOURMET Perle és a Mon Petit a különleges receptúrák elegáns választékát kínálja, így Ön nap mint nap ellenállhatatlan ízekkel kényeztetheti macskája érzékeit. A legfinomabb receptek alapján készül válogatott összetevőkből, s egyedülálló módon képes kényeztetni a cicáját. Kedvence számára az ízletes és finom húscsíkok minden egyes falatja ellenállhatatlan ízélménnyé válik, amely a praktikus 85g-os tasakoknak köszönhetően mindig frissen kerülhet a macskatálba. A finoman összefőzött, vékony szeletekre szelt, omlós hússal és hallal készült falatokat csábítóan újszerű receptúrákban 12 ízben érhetők el. A szaftos hús, zöldség és mártás kombinációja ízletes változatosságot tud varázsolni kedvence étlapjára. Az egyedi receptúra emellett még minden szükséges tápanyaggal, ásványi anyaggal és vitaminnal is ellátja kedvencét, amire kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásához szüksége van.

Félix macskaeledelek kis kópéknak

Egy csepp "tasak" kényeztetés! Purina Felix Alutasakos macskaeledellel. Kiváló választás minden olyan gazdi számára, akinek fontos cicája egészsége és jókedve. FÉLIX, a közkedvelt fekete-fehér macska épp olyan kis szemtelen kópé, mint az Ön cicája! Feltétlenül a legízletesebb eledelt igényli, melynek neve természetesen FÉLIX! A Félix 100g-os konzervet változatos ízesítésekben találhatja meg Kedvence webáruházában és üzletében.

Ezt az ellenállhatatlan eledelt a  mesés ízesítései miatt szeretik a cicák. Válasszon minden napra másik finomságot macskájának: legyen az a csirke-kacsa hússal, nyúl- és csirkehússal máskor viszont az aszpikba burkolt ízletes falatokkal kínálja, minta a vese és marhahús, pisztráng és lazac, házias válogatás zöldségekkel. Ismerje meg termékeinket, hogy az Ön cicája is megtalálhassa kedvencét! Hiszen a A FELIX Fantastic termékek olyan étvágygerjesztőek, mintha te magad készítetted volna! Puha húsos falatkák zamatos aszpikban, melynek a cicád nem tud majd ellenállni. Minden egyes receptúra esszenciális, Omega6 zsírsavak forrása és megfelelő arányban tartalmaz kiegyensúlyozott ásványi anyagokat illetve vitaminokat, hogy 100%-osan kielégítse cicája napi szükségleteit.

Hogy még változatosabbá tedd kedvenced napi menüjét, egészítsd ki a nap valamely szakaszában a nedves táplálékkínálatot jutalomfalattal.

Ez a lehetőség nagyszerű módja annak, hogy kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítson a macskának.

Nézz körül webáruházunkban!

Ha sikerül kiválasztani a legjobb nedves macska eledel márkát, válassz hozzá cicádnak etető és itató tálat, játékot vagy fekhelyet.

Vásárold meg a legjobb nedves macskaeledel-márkákat a Kedvencénél!
Tovább