Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. A weboldalon megtekintheted a sütik használatának részletes leírását. Tudj meg többet
Termékek Menü

AQUA-CLEAN Akvárium Szűrőanyag 100-150L

Ár:
5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)
Egységár: 5.290 Ft/db

Várható szállítás GLS esetén

info

2018. december 14.
Szerezhető hűségpontok: 106
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: Terra-Pro Kft.
Egyedülálló képességeinek köszönhetően használatával egy komplex kémiai szűrőrendszert kapunk.
Menny.:db

Paraméterek

Ajánlott Akváriumi szűrőanyag 100-150 liter vízhez
Min.megőrzi Korlátlan ideig

Leírás

Pro Aqua-Clean - Akváriumi Szűrőanyag 100-150 liter

A ProAqua-Clean speciális szűrőanyag forradalmi változásokat hoz az akvarisztika világába! Egyedülálló képességeinek köszönhetően használatával egy komplex kémiai szűrőrendszert kapunk, amely 100%-os sikerrel alkalmazható:
  • a víz káros nitrit és nitrát tartalmának hatékony, azonnali csökkentésére
  • mindenféle természetes fa dekoráció (vasfa, mangroowe gyökér, szőlőtőke) által megfestett víz színének visszaállítására (24 órán belül látványos változás, 48 órán belül kristálytiszta víz! *)  * megfelelő teljesítményű keringetés szükséges
  • fényviszonyok javítására algásodás megelőzésére a vízben oldott oxigén szintjének stabilizálására
  • vízcserék számának jelentős mértékű csökkentésére, sőt, akár nélkülözésére tökéletesen kristálytiszta víz előállítására hosszú távon! 
Hogyan működik?
A ProAqua-Clean egy speciális felületaktív szűrőanyag, amely vízzel érintkezve azonnal működésbe lép. Hatékonyságát a különböző víztesztek (pl. N02, N03) is azonnal kimutatják, a telítődés időtartama pedig - a víz terheltségétől (halak száma, etetés gyakorisága, stb.) függően- akár hónapokban is mérhető. A szerves anyagok bomlása során keletkező mérgező anyagok felhalmozódása idővel az akvárium vizének elszíneződését okozzák („besárgul" a víz), amit a szűrőbetétek tisztításával és a víz részleges cseréjével tudunk megszűntetni. A ProAqua-Clean képes megkötni ezeket a méreganyagokat, ezáltal teljesen tisztává, átlátszóvá válik akváriumunk vize, a vízcserék időtartama pedig jelentősen csökken: munkát, időt és pénzt spórolva nekünk. Folyamatos használata mellett a vízcsere akár teljesen el is hagyható!!
Az akváriumban dekorációként szépsége és tartóssága miatt szívesen használt különböző gyökerek kellemetlen „mellékhatása" a víz megfestése, vöröses-barnás elszíneződése. A ProAqua-Clean szűrőbetét ezeket a festékanyagokat is tökéletesen megköti, hatékonysága a használat megkezdését követő 12 óra múlva már szemmel látható, 24 óra után látványos, 48 óra elteltével pedig kristálytiszta vizet kapunk.
 
Hová kell tenni?
A legoptimálisabb eredmény érdekében használjunk keringető-szivattyúval üzemelő belső vagy külső szűrőt, amelynek bármely rekeszében elhelyezhető. Légpumpáról üzemeltetett akváriumoknál a leginkább áramoltatott helyre célszerű tenni. Esetleg egy kisebb teljesítményű belső szűrő önálló betétjeként is alkalmazható.
 
Meddig lehet használni?
A ProAqua-Clean szűrőbetét folyamatosan használható egészen addig, amíg a víz elszíneződése újból megkezdődik. Ekkor készítsünk 20-30C° hőmérsékletű, 10:1 arányú nátrium-klorid (közönséges konyhasó) oldatot, amelyben néhány óra alatt a kivont anyagok a szűrőbetétből távoznak. Ezután a szűrőbetét újra visszahelyezhető az akváriumba. A regenerálás több alkalommal is elvégezhető, egészen addig, amíg a két regenerálás között eltelt időszak túlságosan lerövidül. Kinek ajánlott? Mindenki számára, aki szeretne halairól egy különlegesen tiszta vizű, káros anyagoktól mentes, kevés gondozással járó, tökéletes akváriumban gondoskodni.
 
Egyéb tudnivalók:
A ProAqua-Clean szűrőanyag a biológiai szűrést nem helyettesíti, használata annak kiegészítéseként javasolt. Tengeri akváriumokhoz a víz sótartalma miatt hatékonyan nem alkalmazható. A víz kémhatása (PH) a használat során enyhe mértékben csökkenhet, ez - amennyiben szükséges (pl. tenyészmedencéknél) -mészkő (pl. cement, fehér cement) tartalmú dekorációkkal, kalciummal visszaállítható. A változás mértéke az akvárium élővilágára semmilyen negatív befolyással nincsen. Egészségre káros anyagot nem tartalmaz. A terméket szavatossági idő nem köti, kiszáradás esetén károsodás nem éri. Óvja a csomagolóanyagot a sérülésektől! A termék forgalmazása ÁNTSZ OTH. 2853-3/2009. ikt.számon jóváhagyva.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő